iPhone 15 Pro: Αρκετά πιο φθηνό το κόστος επισκευής του - Δείτε τον τιμοκατάλογο

iPhone 15 Pro: Αρκετά πιο φθηνό το κόστος επισκευής του - Δείτε τον τιμοκατάλογο
ired.gr

Η Apple φαίνεται να πραγματοποίησε την υπόσχεσή της για μείωση του κόστους επισκευής των νέων iPhone, χάρη στη χρήση νέων, πιο περιβαλλοντικά φιλικών υλικών κατά την κατασκευή τους.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Apple δημοσίευσε τον νέο κατάλογο τιμών για τις επισκευές των iPhone 15 Pro, και διαπιστώθηκε ότι το κόστος επισκευής τυχόν ζημιών σε αυτά τα μοντέλα είναι πλέον χαμηλότερο από αυτό των iPhone 14 Pro και, γενικά, όλων των προηγούμενων μοντέλων iPhone.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro Max: αποτελεί την πιο ανταγωνιστική - κορυφαία συσκευή της Apple μετά από πολλά χρόνια

Για παράδειγμα, η αντικατάσταση της πίσω γυάλινης επιφάνειας, που είναι γνωστό ότι είναι ευάλωτη στη ζημιά σε κάθε κάτοχο iPhone, τώρα κοστίζει $169 δολάρια για το iPhone 15 Pro και $199 δολάρια για το iPhone 15 Pro Max. Αυτή η τιμή αντιπροσωπεύει μια σημαντική μείωση, περίπου $350 δολαρίων, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα περσινά μοντέλα. Συγκεκριμένα, για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, η Apple χρεώνει $499 δολάρια και $549 δολάρια αντίστοιχα για την ίδια επισκευή.

Φυσικά, οι τιμές που αναφέρονται αφορούν τις ΗΠΑ και μπορεί να υπάρχουν διαφορές στο κόστος επισκευής ανάλογα με την περιοχή. Συνήθως, η Apple έχει διαφορετικά κόστη επισκευής σε διάφορες χώρες.

Όσον αφορά την κυκλοφορία των νέων iPhone 15 στην ελληνική αγορά, αυτό είναι μια ευχάριστη είδηση για τους καταναλωτές. Η πιο προσιτή τιμή σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα είναι ευπρόσδεκτη για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις και την υποδοχή των νέων iPhone 15 στην ελληνική αγορά μόλις γίνουν διαθέσιμα.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15: Η έκπληξη με την τιμή αλλά και την ημερομηνία διάθεσης στην Ελλάδα