iPhone 15 Pro Max: αποτελεί την πιο ανταγωνιστική - κορυφαία συσκευή της Apple μετά από πολλά χρόνια.

iPhone 15 Pro Max: αποτελεί την πιο ανταγωνιστική - κορυφαία συσκευή της Apple μετά από πολλά χρόνια.
ired.gr

Το iPhone 15 Pro Max παρουσιάστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση Wonderlust από την Apple και θεωρείται ότι αποτελεί την πιο ανταγωνιστική κορυφαία συσκευή της εταιρείας μετά από πολλά χρόνια.

Η ξεχωριστή τεχνολογία "tetraprism" του smartphone το καθιστά εξαιρετικά ανταγωνιστικό σε σύγκριση με τις κορυφαίες συσκευές Android. Ο μοναδικός σχεδιασμός του φακού περιλαμβάνει ένα πρίσμα που ανακλά το φως υπό γωνία 90 μοιρών τέσσερις φορές πριν φτάσει στον αισθητήρα. Καθώς το φως διανύει αυτήν την απόσταση, το ζουμ αυξάνεται, και η Apple κατάφερε να επιτύχει μια εντυπωσιακή εστίαση στα 120 χιλιοστά (5x, από την κύρια κάμερα) σε πολύ μικρότερο χώρο από ποτέ.

Η telephoto κάμερα της Apple διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο διάφραγμα στα 120 mm, με f/2,8. Σε σύγκριση με την telephoto κάμερα 120 mm του Xiaomi 13 Ultra που διαθέτει φακό f/3.0, παρόλο που αυτή έχει πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοινώνει τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max με πλαίσιο τιτανίου, USB-C, action button και CPU A17

Επιπλέον, το A17 Pro που βρίσκεται στα μοντέλα iPhone 15 Pro είναι το πρώτο τσιπ 3 nm στον κόσμο. Το τσιπ είναι εξαιρετικά σύγχρονο, με την μοναδική διάταξη της Apple - η CPU διαθέτει 2 πυρήνες απόδοσης και 4 πυρήνες αποδοτικότητας, ενώ η GPU είναι μια μονάδα 6 πυρήνων με δυνατότητα Ray Tracing.

Η μετάβαση του iPhone στη χρήση του USB-C φημολογούνταν εδώ και πολλά χρόνια, και τελικά έγινε πραγματικότητα. Για πρώτη φορά, το iPhone μπορεί να χρησιμοποιήσει το βιομηχανικό τυπικό καλώδιο USB, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλους.

Το iPhone 15 Pro Max διαθέτει πιο στρογγυλεμένη άκρη σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, με φινίρισμα από βουρτσισμένο τιτάνιο και τα πιο λεπτά πλαίσια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Η χρήση τιτανίου και αλουμινίου στην κατασκευή του σώματος σημαίνει ότι το iPhone 15 Pro Max είναι ελαφρύτερο, με βάρος 221 γραμμαρίων, σε σύγκριση με το Galaxy S23 Ultra της Samsung.

Τέλος, το smartphone θα προσφέρει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μια ισχυρή εμπειρία λογισμικού iOS, ενσωματωμένη απεικόνιση υψηλής ποιότητας και την καλύτερη δυνατή λήψη βίντεο σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο που έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Η μπηχτή για την Apple αμέσως μετά την αποκάλυψη του iPhone 15!