AirPods Pro 2: ήρθε τριάδα εξαιρετικών χαρακτηριστικών

AirPods Pro 2: ήρθε τριάδα εξαιρετικών χαρακτηριστικών
ired.gr

Η Apple πρόσθεσε τρία σημαντικά νέα χαρακτηριστικά στα AirPods Pro 2 ακουστικά της.

Πρώτον, το Adaptive Audio είναι μια λειτουργία που συνδυάζει τη δυνατότητα διαφάνειας και την ενεργή ακύρωση θορύβου, προσαρμόζοντας αυτόματα τη λειτουργία ανάλογα με το περιβάλλον, προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή ακουστική εμπειρία σε κάθε στιγμή.

Δεύτερον, το Personalized Volume χρησιμοποιεί την τεχνολογία μάθησης μηχανής για να αντιληφθεί τις συνθήκες περιβάλλοντος και τις ακουστικές προτιμήσεις σας με τον χρόνο, προκειμένου να προσαρμόσει αυτόματα την ένταση του ήχου για μια βελτιστοποιημένη πολυμεσική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται AirpPods Pro με USB-C για τη μέτρηση πυρετού μέσω αυτιού

Τρίτον, το Conversation Awareness μειώνει την ένταση της μουσικής και ενισχύει τις φωνές μπροστά σας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, μειώνοντας ταυτόχρονα τον περιβαλλοντικό θόρυβο μόλις αρχίσετε να μιλάτε.

Επιπλέον, οι βελτιώσεις στην Αυτόματη Εναλλαγή οδηγούν σε πολύ πιο γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση μεταξύ των Apple συσκευών σας, καθιστώντας τη μετάβαση από την ακρόαση σε μια συσκευή στην άλλη ακόμα πιο άνετη.

Τέλος, η νέα δυνατότητα Mute ή Unmute είναι διαθέσιμη στα παλαιότερα AirPods Pro πρώτης γενιάς και θα είναι στα AirPods 3 και AirPods Max. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τη σίγαση της φωνής σας κατά τη διάρκεια των κλήσεων απλά πατώντας το αντίστοιχο κουμπί (ή το Digital Crown στα AirPods Max).

Διαβάστε επίσης: Η APPLE ετοιμάζει το δικό της AI chatbot