iOS 18: Θα αποκτήσει σημαντικές βελτιώσεις η λειτουργία Siri;

iOS 18: Θα αποκτήσει σημαντικές βελτιώσεις η λειτουργία Siri;
ired.gr

Με το νέο iOS 18, η Apple έχει στόχο να αναβαθμίσει την ευφυΐα του Siri, εκμεταλλευόμενη διαφορετικά γλωσσικά μοντέλα, όπως αναφέρεται στο The Information. Η επίδιωξη της εταιρείας είναι να επιτρέψει στους χρήστες να αυτοματοποιούν πολύπλοκες εργασίες πολλαπλών βημάτων μέσω φωνητικών εντολών.

Για να κατανοηθεί καλύτερα ο στόχος αυτός, το Siri θα επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίζουν μια σειρά από πέντε φωτογραφίες, να τις μετατρέπουν σε GIF και να τις αποστέλλουν ως GIF σε φίλους, όλα αυτά ως μια ολοκληρωμένη ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: iOS 17 – Επίσημο το νέο update των iPhone. Τι νέο φέρνει;

Επιπλέον, η λειτουργικότητα του Siri θα συνδεθεί στενότερα με τις "Συντομεύσεις," οι οποίες έχουν γίνει κυρίαρχο μέρος του λειτουργικού συστήματος του iPhone και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προηγμένες αυτοματοποιημένες εργασίες. Η Apple προσφέρει μια εκτενή συλλογή συντομεύσεων για ποικίλες χρήσεις, από την αφαίρεση φόντου από εικόνες έως τη δημιουργία λιστών.

Σύμφωνα με διαρροές, η Apple σχεδιάζει να εφαρμόσει αυτές τις αλλαγές στην επόμενη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος, που φαίνεται ότι θα είναι το iOS 18.

Επιπλέον, η ενημέρωση του iOS 17 θα επιτρέψει στο Siri να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται σε συνεχόμενα αιτήματα χωρίς την ανάγκη να επανενεργοποιηθεί. Επιπλέον, η λέξη "Hey" θα καταργηθεί, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε τον προσωπικό βοηθό απλά λέγοντας "Siri."

Διαβάστε επίσης: iOS 16.6.1: Η νέα αναβάθμιση συνιστάται να γίνει άμεσα