Samsung: Η μπηχτή για την Apple αμέσως μετά την αποκάλυψη του iPhone 15!

Samsung: Η μπηχτή για την Apple αμέσως μετά την αποκάλυψη του iPhone 15!
ired.gr

Χθες, εκατομμύρια λάτρεις της Apple και της τεχνολογίας γενικότερα παρακολούθησαν το μεγάλο event της Apple για την αποκάλυψη των iPhone 15. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο οι φανατικοί οπαδοί της Apple που παρακολούθησαν την εκδήλωση, αλλά και στελέχη της Samsung, η οποία δημοσίευσε δύο σχετικές αναρτήσεις στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Διαβάστε επίσης: Τα Android αποκτούν μια λειτουργία που αποδείχτηκε χρήσιμη στα iPhone εδώ και καιρό

Στις αναρτήσεις αυτές, η Samsung φαίνεται να εκφράζει απογοήτευση για την απουσία μιας μεγάλης έκπληξης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των iPhone 15 από την Apple. Συγκεκριμένα, η Samsung υποννοεί ότι το event της Apple χρειαζόταν μια "one more thing" στιγμή, όπου οι εταιρίες ανακοινώνουν μια μεγάλη έκπληξη ως κλείσιμο της παρουσίασής τους.

Ωστόσο, η Samsung σημείωσε ότι ένα από τα θετικά στοιχεία των iPhone 15 που άρεσε σε αυτήν ήταν η χρήση της θύρας USB-C, η οποία θεωρήθηκε "μαγική" αλλαγή. Αυτή η αλλαγή σημαίνει ότι τα iPhone της Apple τώρα θα χρησιμοποιούν την ίδια θύρα με την πλειονότητα των Android συσκευών, λόγω νέας νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αλλαγή αυτή στη θύρα USB-C ανοίγει τον δρόμο για περισσότερη συμβατότητα και ευκολία χρήσης με διάφορες συσκευές, και φαίνεται ότι αρέσει στη Samsung.

Οι δύο αναρτήσεις της Samsung ακολουθούν παρακάτω.

  • At least we can C one change that's ‘’magical’’
  • This one REALLY could have used “one more thing”

Διαβάστε επίσης: Πόσο γρήγορη είναι η USB-C στα iPad και Mac;