iOS 17 Beta 7: Τί νέο υπάρχει

iOS 17 Beta 7: Τί νέο υπάρχει
ired.gr

Καθώς πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των δοκιμαστικών εκδόσεων του iOS 17. Αυτό σημαίνει ότι πλέον παρατηρούμε μικρότερο αριθμό νέων δυνατοτήτων στις εκδόσεις beta, με την έμφαση να δίνεται σε μικρές βελτιώσεις και στην επίλυση προβλημάτων.

Οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στο iOS 17 Beta 7 είναι οι εξής:

Διαβάστε επίσης: iOS 17: Αυτά είναι τα υποστηριζόμενα iPhone και όσα θα μείνουν... εκτός

Εφαρμογή τηλεφώνου:

Στην εφαρμογή τηλεφώνου, σε αυτήν την έκδοση beta, το κουμπί για τη λήξη μιας κλήσης, όταν το πληκτρολόγιο είναι πλήρως ανοιχτό, μετακινήθηκε στο κάτω μέρος της οθόνης του iPhone. Προηγουμένως, το κουμπί αυτό ήταν τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά. Η ενημέρωση αυτή ευθυγραμμίζει το κουμπί τερματισμού κλήσης στο διευρυμένο πληκτρολόγιο με τον τυπικό σχεδιασμό του κουμπιού τερματισμού κλήσης.

Απτική ανάδραση στην λειτουργία σίγασης:

Στην έκδοση iOS 17 beta 6, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που αφαίρεσε την απτική ανάδραση που αναγνωρίζει την ενεργοποίηση του διακόπτη σίγασης, και ως αποτέλεσμα, το τηλέφωνο μπορούσε να μπει σε λειτουργία σίγασης χωρίς την κατάλληλη ανάδραση. Ωστόσο, στην έκδοση iOS 17 beta 7, η απτική ανάδραση επανέρχεται σε λειτουργία, με τις δονήσεις να έχουν υποστεί αλλαγές.

Συγκεκριμένα, οι δονήσεις απτικής ανάδρασης διαρκούν πλέον λίγο περισσότερο και έχουν ενισχυθεί, καθιστώντας τις πιο εύκολα αντιληπτές από τον χρήστη. Αυτή η αλλαγή στην ανάδραση προηγείται των φημών που κυκλοφορούν και υπονοούν ότι η Apple ενδέχεται να ενσωματώσει ένα action button στα μελλοντικά μοντέλα iPhone 15 Pro, με σκοπό να αντικαταστήσει τον διακόπτη σίγασης.

Παρακολούθηση διάθεσης:

Η Apple συνεχίζει να βελτιώνει τις κινούμενες εικόνες που χρησιμοποιούνται για να αναπαραστήσουν κάθε διάθεση στην λειτουργία "State of Mind" στην εφαρμογή Health. Επιπλέον, έχει προσαρμόσει την ταχύτητα με την οποία κινούνται οι δακτύλιοι γύρω από κάθε σχήμα.

Διαβάστε επίσης: iOS 17, iPadOS 17, και macOS Sonoma: Αυτόματο μπλοκάρισμα παρακολούθησης