Η Caviar ανακοινώνει σχέδια Barbie Edition για iPhone 15 Pro, Galaxy Z Flip5 και Watch Series 9

Η Caviar ανακοινώνει σχέδια Barbie Edition για iPhone 15 Pro, Galaxy Z Flip5 και Watch Series 9
ired.gr

Η Caviar, η εταιρεία που έχει διακριθεί για τις υψηλής πολυτέλειας εκδόσεις συσκευών τεχνολογίας, μόλις παρουσίασε την νέα της συλλογή που φέρει το όνομα "#Barbiecore".

Η συλλογή περιλαμβάνει τρεις (στην πραγματικότητα, τέσσερις) συσκευές που έχουν υποστεί μια εμφάνιση ανανέωσης σε ροζ απόχρωση, συνδυασμένη με χρυσές λεπτομέρειες και διαμάντια. Αυτές οι συσκευές είναι το Samsung Galaxy Z Flip 5, μαζί με τα μη κυκλοφορημένα Apple iPhone 15 Pro και Pro Max και Watch Series 9 της Apple.

Τα εξατομικευμένα smartphones περιλαμβάνουν το διάσημο παπούτσι στιλέτο της Barbie, με την αναδιπλούμενη οθόνη να συνοδεύεται από έναν παχύ χνουδωτό πομ-πομ φτιαγμένο από ψεύτικη γούνα. Επιπλέον, διακοσμούνται με μια εκλεπτυσμένη χάραξη με λέιζερ στο χρυσό πάνελ, το οποίο απεικονίζει το σχήμα του παπουτσιού. Το πίσω μέρος των συσκευών διακοσμείται επίσης από 49 λαμπερά ρουμπίνια.

Διαβάστε επίσης: Apple Vision Pro Caviar Edition: Με χρυσό 18 καρατίων κοστίζει 40.000 δολάρια

Το iPhone 15 θα διαθέτει 61 κρύσταλλα Swarovski που περιβάλλουν το "camera island", ενώ το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι κατασκευασμένο από δέρμα αλιγάτορα σε ροζ απόχρωση. Η εταιρεία Caviar έχει επίσης προσθέσει ένα πλαίσιο από 24 καράτια χρυσό γύρω από τις κάμερες, τα πλαϊνά μέρη και το στιλέτο της συσκευής.

Το Apple Watch Series 9, από την άλλη πλευρά, θα ενσωματώνει ένα εξαιρετικά ειδικά κατασκευασμένο σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με επίστρωση PVD Rose Gold. Επιπλέον, το ρολόι θα φέρει χρυσά διακοσμητικά μπουλόνια, κούμπωμα και περιστρεφόμενο κουμπί. Το λουράκι του ρολογιού θα είναι επίσης σχεδιασμένο από ροζ καουτσούκ. Ωστόσο, παραμένει ακόμη άγνωστο αν το λουράκι μπορεί να αντικατασταθεί από το χρήστη.

Όλα τα τρία σχέδια είναι διαθέσιμα σε περιορισμένες σειρές, με μόλις 99 κομμάτια να κυκλοφορούν για κάθε έκδοση. Αν και προς το παρόν πρόκειται για απεικονίσεις (renders), η εταιρεία Caviar έχει σχεδιασμένο να παράγει αυτά τα μοντέλα στο εγγύς μέλλον.

Συγκεκριμένα, το Apple Watch Series 9 θα διατίθεται στην τιμή των 1.900 δολαρίων, το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα ξεκινά από 8.560 δολάρια, ενώ τα μοντέλα iPhone 15 Pro της Apple θα κοστίζουν από 7.990 δολάρια. Υπάρχει επίσης η επιλογή για το iPhone 14 Pro που κοστίζει 7.270 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια Apple παπούτσια από τα 90s πωλούνται για εξωφρενική τιμή!