watchOS 10: Νέα Εκδοχή της Εφαρμογής Heart Rate για το Apple Watch

watchOS 10: Νέα Εκδοχή της Εφαρμογής Heart Rate για το Apple Watch
ired.gr

Με την εισαγωγή του watchOS 10, φέρνονται σημαντικές αλλαγές στην χρήσιμη διεπαφή του Heart Rate στο Apple Watch, μια εφαρμογή που έχει αποτελέσει σωτήριο εργαλείο για πολλούς.

Το 9to5mac δημοσίευσε εικόνες που παρουσιάζουν το πως θα εξελιχθεί η εφαρμογή που παρακολουθεί τον παλμό της καρδιάς σας και σας προειδοποιεί σε περίπτωση ανωμαλιών, στην επόμενη έκδοση του watchOS.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Series 9 και Watch Ultra 2: παρουσιάζουν σημαντική αναβάθμιση στις επιδόσεις τους

Το Apple Watch θα παρουσιάζει μια ανανεωμένη διεπαφή βασισμένη σε widgets με την άφιξη του watchOS 10, ενώ οι ανασχεδιασμένες εφαρμογές θα προσφέρουν πλέον περισσότερες πληροφορίες με μια απλή ματιά, παρέχοντας νέους τρόπους πλοήγησης και γρήγορης πρόσβασης στο περιεχόμενο. Αντίστοιχα, η τρέχουσα εφαρμογή Heart Rate παρουσιάζει τα τρέχοντα καρδιακά παλμικά κτυπήματά σας ανά λεπτό (BPM) κατά την ενεργοποίησή της. Με το να σαρώσετε προς τα επάνω, θα αποκαλυφθεί ο ρυθμός της καρδιάς σας σε κατάσταση ηρεμίας και ο μέσος όρος της καρδιακής σας συχνότητας κατά τη διάρκεια της βάδισης. Όμως, η εκδοχή της εφαρμογής στο watchOS 10 θα παρέχει επιπλέον και πιο λεπτομερή δεδομένα.

Κατά το άνοιγμα της εφαρμογής, θα σας αποκαλυφθεί το ολοκαίνουργιο εικονίδιο μιας καρδιάς στη σκιά, ενώ παράλληλα αναμένετε την ανάγνωση από το ρολόι σας. Όταν εμφανιστεί ο αριθμός της καρδιακής σας συχνότητας, το εικονίδιο της καρδιάς θα χτυπά συγχρόνως με τον παλμό της καρδιάς σας.

Αναμένεται ότι το watchOS 10 θα είναι διαθέσιμο για συμβατά μοντέλα του Apple Watch λίγο πριν από το τέλος του επόμενου μήνα.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch SE 3: Δεν αναμένεται αυτή τη χρονιά