iPhone 15: Αυτή είναι η ημερομηνία ανακοίνωσης

iPhone 15: Αυτή είναι η ημερομηνία ανακοίνωσης
ired.gr

Περίπου σε έναν μήνα αναμένουμε να γίνει η παρουσίαση της νέας σειράς iPhone 15, και έχουν διαρρεύσει πληροφορίες που αποκαλύπτουν την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των νέων smartphone της Apple.

Συνήθως, η Apple ανακοινώνει τα νέα iPhone την πρώτη ή τη δεύτερη Τρίτη του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, υπήρξε περίπτωση, όπως πέρυσι, που η ανακοίνωση έγινε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου λόγω αργίας.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro: Μάθαμε τι θα κάνει αυτό το ΝΕΟ κουμπί!

Η ομάδα του 9to5Mac πιστεύει ότι και φέτος το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί επίσης την Τετάρτη. Επικαλούμενη πληροφορίες από πολλές πηγές, αναφέρει ότι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας έχουν ζητήσει από τους υπαλλήλους τους να μην απουσιάζουν την 13η Σεπτεμβρίου, καθώς εκείνη την ημέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τα smartphone.

Βάσει του γεγονότος ότι η Apple συνήθως παρουσιάζει τα νέα τηλέφωνά της τον Σεπτέμβριο, φαίνεται πιθανό αυτές οι πληροφορίες να επιβεβαιώνουν ότι η εκδήλωση ανακοίνωσης του iPhone 15 θα πραγματοποιηθεί την ίδια περίοδο. Σε περίπτωση που αυτό ισχύει, οι προπαραγγελίες του iPhone 15 αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, και τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν μια εβδομάδα αργότερα, στις 22 Σεπτεμβρίου. Έτσι, η κυκλοφορία θα καθυστερήσει περίπου μία εβδομάδα σε σύγκριση με την κυκλοφορία της σειράς iPhone 14.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro: Οι πέντε βασικές διαφορές με τα iPhone 14 Pro