Apple Watch Series 9 και Watch Ultra 2: παρουσιάζουν σημαντική αναβάθμιση στις επιδόσεις τους.

Apple Watch Series 9 και Watch Ultra 2: παρουσιάζουν σημαντική αναβάθμιση στις επιδόσεις τους.
ired.gr

Η επικείμενη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple απέχει μόλις έναν μήνα και κάτι, και όπως συνηθίζεται, ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino προετοιμάζεται να λανσάρει τα νέα του προϊόντα. Σύμφωνα με διαρροές και φήμες, ο Mark Gurman του Bloomberg μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με τα Watch Series 9 και Ultra 2.

Συγκεκριμένα, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει τρία smartwatches φέτος. Αυτά περιλαμβάνουν τις παραλλαγές 41mm και 45mm του Watch Series 9, καθώς και τον διάδοχο του Watch Ultra, ένα premium ρολόι δεύτερης γενιάς. Ενδιαφέροντα νέα είναι πως η Apple φαίνεται πως θα παραλείψει φέτος το Watch SE 3, ακολουθώντας την παράδοση να λανσάρει συσκευές SE κάθε δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch SE 3: Δεν αναμένεται αυτή τη χρονιά

Οι πληροφορίες του Gurman αποκαλύπτουν ότι τα τρία νέα μοντέλα θα εξοπλίζονται με τον νέο επεξεργαστή S9, ο οποίος υπόσχεται σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα Watch Series 8. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτό θα αποτελέσει την πρώτη φορά από το Series 6 που θα δούμε πραγματική βελτίωση των επιδόσεων στα έξυπνα ρολόγια της Apple, καθώς οι προηγούμενες γενιές εστιάστηκαν στη βελτίωση της οθόνης.

Επιπλέον, όσον αφορά το Apple Watch Ultra 2, η εταιρεία φέρεται να προτίθεται να το παρουσιάσει και σε μία έκδοση με σκούρο τιτάνιο, αφού το περσινό μοντέλο απέτυχε να ικανοποιήσει τους σχεδιαστές με την εμφάνισή του. Υποτίθεται ότι το Ultra δεύτερης γενιάς θα είναι ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, προσφέροντας βελτιωμένες επιδόσεις χάρη στο νέο chip S9, όπως και τα Watch Series 9.

Διαβάστε επίσης: Το Apple Watch Ultra 2, θα έχει 3D printed κομμάτια για μειωμένο κόστος παραγωγής