Apple Watch SE 3: Δεν αναμένεται αυτή τη χρονιά

Apple Watch SE 3: Δεν αναμένεται αυτή τη χρονιά
ired.gr

Η Apple δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει το Apple Watch SE τρίτης γενιάς φέτος. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η εταιρεία σχεδιάζει να διατηρήσει τα μοντέλα SE σε διετή κύκλο αναβάθμισης. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο τρίτης γενιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει πιθανότατα τον Σεπτέμβριο του 2024.

Το Apple Watch SE δεύτερης γενιάς παραμένει μια ασφαλής επιλογή για αυτούς που θέλουν ένα Apple Watch, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Το μοντέλο δεν θα αναβαθμιστεί για τουλάχιστον έναν χρόνο, καθώς ο κύκλος ζωής του είναι αρκετά μεγάλος.

Διαβάστε επίσης: Το Apple Watch Ultra 2, θα έχει 3D printed κομμάτια για μειωμένο κόστος παραγωγής

Το πρώτης γενιάς Apple Watch SE κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020, και ο διάδοχος του παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2022. Την παρούσα στιγμή, τα μοντέλα της σειράς κοστίζουν 299 ευρώ, ενώ το φθηνότερο μοντέλο της σειράς 8 κοστίζει 499 ευρώ και το Ultra 1.009 ευρώ.

Τα Apple Watch SE είναι πιο οικονομικά, αλλά δεν περιλαμβάνουν ορισμένα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα ακριβότερα μοντέλα, όπως η δυνατότητα ECG, η μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, το Always-on Display και η παρακολούθηση θερμοκρασίας. Επιπλέον, διαθέτουν πιο παχύ bezel και μικρότερη κάσα σε σχέση με τα άλλα μοντέλα.

Παρόλο που μπορεί να μην δούμε νέο Watch SE φέτος, αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα το Apple Watch Series 9 και το δεύτερης γενιάς Apple Watch Ultra, πιθανότατα σε νέα απόχρωση από σκούρο τιτάνιο.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ετοιμάζει Watch με οθόνη που τυλίγεται πλήρως γύρω από τον καρπό