Το iPhone 15 Pro λέγεται ότι είναι εύκολο να επισκευαστεί όπως τα iPhone 14 και 14 Plus

Το iPhone 15 Pro λέγεται ότι είναι εύκολο να επισκευαστεί όπως τα iPhone 14 και 14 Plus
ired.gr

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, οι επερχόμενες συσκευές iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max αναμένεται να διαθέτουν ένα επανασχεδιασμένο πλαίσιο που τις καθιστά "πιο εύκολες στην επισκευή". Πιθανόν να συμπεριλαμβάνεται και αφαιρούμενο πίσω τζαμάκι στις συσκευές. Αυτή η αλλαγή στην κατασκευή θα τους επιτρέπει να ανοίγουν από την μπροστινή και την πίσω πλευρά, κάτι που είχε επιτευχθεί τελευταία φορά στο iPhone 4S το 2011.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro: Μάθαμε τι θα κάνει αυτό το ΝΕΟ κουμπί!

Ωστόσο, αυτός ο επανασχεδιασμός δεν θα εφαρμόζεται στα Pro μοντέλα, τα οποία θα συνεχίσουν να ανοίγουν μόνο από την πλευρά της οθόνης. Αναμένεται πως η χρήση αφαιρούμενου πίσω τζαμιού θα έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερα τέλη επισκευής για τα iPhone 15 Pro, σε σύγκριση με τα προηγούμενα Pro μοντέλα.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τη σειρά iPhone 15 τον Σεπτέμβριο, με ορισμένες αναβαθμίσεις όπως μια θύρα USB-C και το Dynamic Island. Επίσης, τα μοντέλα Pro αναμένεται να εφοδιαστούν με πλαίσιο τιτανίου, λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη, ένα ταχύτερο τσιπ που κατασκευάζεται με τη διαδικασία 3nm της TSMC, καθώς και ένα προσαρμόσιμο Action Button. Επιπλέον, η Apple ενδέχεται να εφαρμόσει αυξήσεις τιμών σε ορισμένες χώρες, τουλάχιστον για τα μοντέλα Pro.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16 Pro Max: Με super periscope telephoto – καλύτερο zoom από οποιοδήποτε Android