iPhone 15 Pro: Μάθαμε τι θα κάνει αυτό το ΝΕΟ κουμπί!

iPhone 15 Pro: Μάθαμε τι θα κάνει αυτό το ΝΕΟ κουμπί!
ired.gr

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε πληροφορίες πως ο διακόπτης σίγασης που υπάρχει στα τωρινά iPhone θα αντικατασταθεί στα μελλοντικά μοντέλα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Σύμφωνα με φήμες, αυτή η αλλαγή θα σηματοδοτηθεί από την προσθήκη ενός νέου "Action" κουμπιού, το οποίο θα επιτρέπει την προσαρμογή των λειτουργιών του ανάλογα με τις προτιμήσεις κάθε χρήστη.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα iPhone 15 θα έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες

Οι πληροφορίες που προέρχονται από την κυκλοφορία της νεότερης development beta έκδοσης του iOS 17 δηλώνουν πως το νέο "Action" κουμπί αναμένεται να έχει τις ακόλουθες λειτουργίες στα iPhone 15 Pro:

  1. Προσβασιμότητα: Επιτρέπει την άμεση ενεργοποίηση λειτουργιών όπως τα VoiceOver, Zoom, AssistiveTouch και άλλες παρόμοιες.
  2. Συντομεύσεις: Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτελούν οποιαδήποτε προκαθορισμένη συντόμευση, όπως αποστολή μηνύματος, αναπαραγωγή playlist, ή έλεγχο έξυπνων συσκευών στο σπίτι.
  3. Αθόρυβη λειτουργία: Παρέχει εύκολο έλεγχο για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της αθόρυβης λειτουργίας με ένα πάτημα.
  4. Κάμερα: Επιτρέπει την άμεση εκκίνηση της εφαρμογής κάμερας ή ακόμα και τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με ένα πάτημα.
  5. Φακός: Επιτρέπει την άμεση ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φακού του κινητού.
  6. Λειτουργία Focus: Πιθανόν να παρέχει την δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της λειτουργίας εστίασης προσοχής.
  7. Μεγεθυντικός φακός: Ίσως να επιτρέπει τη χρήση της κάμερας ως μεγεθυντικό φακό.
  8. Μετάφραση: Μάλλον θα επιτρέπει την άμεση εκκίνηση της εφαρμογής Translate για μετάφραση κειμένου ή ξεκίνημα συνομιλίας.
  9. Φωνητικά Memos: Μάλλον θα επιτρέπει την εκκίνηση και την διακοπή της εγγραφής φωνητικών σημειώσεων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως αυτά είναι απλώς συγκρατημένες πληροφορίες και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Apple τον Σεπτέμβριο για την επιβεβαίωση και λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύπτονται τα 12 νέα χαρακτηριστικά του iPhone 15 Pro/Pro Max