Αποκαλύπτονται τα 12 νέα χαρακτηριστικά του iPhone 15 Pro/Pro Max

Αποκαλύπτονται τα 12 νέα χαρακτηριστικά του iPhone 15 Pro/Pro Max
ired.gr

Αναμένεται ότι η Apple θα αποκαλύψει την σειρά των iPhone 15 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τα μοντέλα Pro αναμένεται να προσφέρουν περισσότερα νέα χαρακτηριστικά. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο επεξεργαστής Apple A17 Bionic, βασισμένος στην αρχιτεκτονική 3nm, ένα πλαίσιο από τιτάνιο για αυξημένη ανθεκτικότητα, γρηγορότερες ταχύτητες μεταφοράς μέσω της θύρας USB-C, και άλλα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro: Το καλύτερο σε πωλήσεις της γενιάς

Παρακάτω παραθέτω μια σύνοψη των 12 νέων χαρακτηριστικών που αναφέρονται στο macrumors:

  1. Επεξεργαστής Apple A17 Bionic: Τα μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να διαθέτουν τον νέο επεξεργαστή Apple A17 Bionic, βασισμένο στην αρχιτεκτονική 3nm.
  2. Πλαίσιο τιτανίου: Τα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν ένα πλαίσιο από τιτάνιο, το οποίο προσφέρει αυξημένη ανθεκτικότητα σε σχέση με το ανοξείδωτο ατσάλι.
  3. Ultra-thin bezels: Τα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν πολύ λεπτά, καμπυλωτά bezels γύρω από την οθόνη, παρόμοια με το Apple Watch Ultra.
  4. Πιο γρήγορη θύρα USB-C: Τα iPhone 15 Pro αναμένεται να διαθέτουν μια γρήγορη θύρα USB-C με υποστήριξη τουλάχιστον USB 3.2 ή Thunderbolt 3, προσφέροντας αυξημένες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Τα απλά μοντέλα του iPhone 15 αναμένεται να διατηρήσουν τη θύρα USB 2.0.
  5. Wi-Fi 6E: Τα iPhone 15 αναμένεται να υποστηρίζουν την τεχνολογία Wi-Fi 6E για ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα.
  6. Αυξημένη RAM: Τα iPhone 15 Pro αναμένεται να διαθέτουν αυξημένη ποσότητα RAM, φτάνοντας τα 8GB σύμφωνα με την Trendforce. Τα απλά μοντέλα θα συνεχίσουν να έχουν 6GB RAM. Αυτό θα επιτρέψει τη διατήρηση περισσότερου ενεργού περιεχομένου στο background για εφαρμογές όπως το Safari.
  7. Προσαρμόσιμο Action button: Τα iPhone 15 Pro αναμένεται να διαθέτουν ένα νέο προσαρμόσιμο Action button, παρόμοιο με το Apple Watch Ultra. Αυτός ο κουμπί θα αντικαταστήσει το Ring/Silent switch και ο χρήστης θα μπορεί να το ρυθμίσει για να εκτελεί διάφορες λειτουργίες, όπως την ενεργοποίηση του φακού, του Do Not Disturb mode ή του Low Power Mode.
  8. Βελτιωμένο οπτικό ζουμ στο iPhone 15 Pro Max: Το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να διαθέτει ένα periscope telephoto φακό, προσφέροντας 5x-6x οπτικό ζουμ σε σύγκριση με το 3x στα iPhone 14 Pro.
  9. Ultra Wideband: Τα iPhone 15 Pro θα περιλαμβάνουν ένα ανανεωμένο Ultra Wideband chip για βελτιωμένη ενσωμάτωση με το Apple Vision Pro headset.
  10. LiDar Scanner: Η Apple θα εξοπλίσει τα iPhone 15 με ένα βελτιωμένο LiDar Scanner από τη Sony, το οποίο θα προσφέρει βελτιωμένη ανίχνευση βάθους 3D για διάφορες εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και φωτογραφίες στο Night mode.
  11. Έκδοση Dark Red
  12. Επέκταση μόνο με eSIM: Τα iPhone 15 Pro θα είναι συμβατά μόνο με eSIM και αυτό θα ισχύει μόνο στη Γαλλία, αναφέροντας την απόφαση της Apple να αφαιρέσει το tray για κάρτες SIM από τα iPhone 14 στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι.

Διαβάστε επίσης: Chrome για iOS: Βελτιωμένη μετάφραση, Google Lens και λειτουργίες Χαρτών