Η εφαρμογή ''Φωτογραφίες'' στο iOS 17 μπορεί να σας πει τι σημαίνουν τα μπερδεμένα σύμβολα πλυντηρίου

Η εφαρμογή ''Φωτογραφίες'' στο iOS 17 μπορεί να σας πει τι σημαίνουν τα μπερδεμένα σύμβολα πλυντηρίου
ired.gr

Στο iOS 17, η εφαρμογή Φωτογραφίες διαθέτει τη δυνατότητα αναγνώρισης ενός ευρέος φάσματος συμβόλων, συμπεριλαμβανομένων των συμβόλων πλυντηρίου που εμφανίζονται στις ετικέτες των ρούχων.

Όταν τραβήξετε μια φωτογραφία μιας ετικέτας με σύμβολα πλυντηρίου, η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτά τα σύμβολα μέσω της λειτουργίας Visual Lookup. Έπειτα, μπορείτε να πατήσετε σε ένα σύμβολο για να λάβετε μια μετάφραση του. Η εφαρμογή θα παρέχει μια εξήγηση για το κάθε σύμβολο που εντοπίζεται στην ετικέτα, και πατώντας πάνω σε αυτήν την εξήγηση, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες από τον ιστότοπο που είναι η πηγή της Apple.

Η Apple αποκτά πληροφορίες για τις οδηγίες πλυσίματος ρούχων από την πλατφόρμα διαδικτυακής περιήγησης που διαχειρίζεται ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης.

Διαβάστε επίσης: iOS 17 Beta 2: Όλες οι νέες δυνατότητες

Η λειτουργία Visual Lookup φαίνεται να αναγνωρίζει όλα τα σύμβολα πλυντηρίου, συμπεριλαμβανομένων των θερμοκρασιών πλυντηρίου, των συστάσεων για λεύκανση, των περιορισμών για το στεγνωτήριο, των θερμοκρασιών σιδερώματος και άλλων. Ωστόσο, απαιτείται η επίσημη επιμέλεια του συμβόλου προκειμένου το iPhone να το αναγνωρίσει πλήρως.

Επιπλέον, το Visual Lookup μπορεί να ανιχνεύει επίσης σύμβολα αυτοκινήτων στις πινακίδες των οχημάτων, προκειμένου να κατανοήσει πιθανότητα οποιοδήποτε σύμβολο της καθημερινής ζωής.

Άλλες λειτουργίες της εφαρμογής Φωτογραφίες στο iOS 17 περιλαμβάνουν την αναγνώριση κατοικίδιων ζώων, την περικοπή με ένα άγγιγμα, τη χρήση κινούμενων αυτοκόλλητων από φωτογραφίες Live Photos, αναζητήσεις συνταγών βάσει εικόνων φαγητού και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε την public beta του iOS 16.6