iPhone 15 Pro: Το καλύτερο σε πωλήσεις της γενιάς

iPhone 15 Pro: Το καλύτερο σε πωλήσεις της γενιάς
ired.gr

Το iPhone 15 Pro αναμένεται να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα smartphones της γενιάς του, σύμφωνα με report. Το iPhone 13 και το iPhone 14 Pro Max κατατάχθηκαν ως τα δημοφιλέστερα smartphones την περίοδο 2021 και 2022 αντίστοιχα.

Με την εισαγωγή της σειράς iPhone 14, ο τίτλος του πιο δημοφιλούς smartphone πέρασε στο iPhone 14 Pro Max. Τώρα, η αναφορά προβλέπει ότι το iPhone 15 Pro θα καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή στις πωλήσεις για την αντίστοιχη γενιά του.

Αυτές είναι προβλέψεις με βάση τις πληροφορίες του report, και πρέπει να ληφθούν υπόψη ότι οι πωλήσεις smartphone μπορεί να επηρεαστούν από πολλούς παράγοντες και να υπάρχει ανατροπή στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Το iPadOS 17 της Apple προσθέτει εξατομικευμένη οθόνη κλειδώματος και διαδραστικά widgets

Σύμφωνα με το phonearena, η Apple έχει έντονη έμφαση στην προώθηση των πιο premium flagships της, με τα μοντέλα της σειράς Pro να επωφελούνται από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα itHome αναφέρει ότι η Apple έχει παραγγείλει περισσότερες οθόνες για το iPhone 15 Pro σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro. Ο αριθμός αυτός αναφέρεται ότι είναι διπλάσιος από τις προηγούμενες παραγγελίες της σειράς iPhone 14.

Αυτό δείχνει ότι η Apple έχει μεγάλες προσδοκίες για την πωλητική απόδοση του iPhone 15 Pro και πιθανότατα εκτιμά ότι αυτό το μοντέλο θα γίνει ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphones της εταιρείας. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτές είναι προβλέψεις και η απόδοση στις πωλήσεις μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες.

Διαβάστε επίσης: Chrome για iOS: Βελτιωμένη μετάφραση, Google Lens και λειτουργίες Χαρτών