Nearby Share: Διαμοιρασμός αρχείων ακόμα και σε συσκευή που «κοιμάται»

Nearby Share: Διαμοιρασμός αρχείων ακόμα και σε συσκευή που «κοιμάται»
ired.gr

Η Google συνεχίζει να εξελίσσει το Nearby Share με σκοπό να προσφέρει μια εύκολη λύση για τον άμεσο διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ συσκευών Android και υπολογιστών, παρόμοια με το AirDrop της Apple.

Η νέα εξέλιξη που αναμένεται είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευπρόσδεκτη, ειδικά για χρήστες με πολλαπλές συσκευές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο άμεσο μέλλον θα είναι δυνατό να στέλνετε αρχεία από μια συσκευή σε μια άλλη μέσω του Nearby Share, ακόμα και αν η οθόνη της παραλαμβάνουσας συσκευής είναι κλειστή ή αν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας.

Διαβάστε επίσης: Αναβαθμίστε το iTunes εάν το έχετε εγκατεστημένο στο PC σας

Μέχρι σήμερα, για να επικοινωνήσουν οι δύο συσκευές, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και να βρίσκονται κοντά η μία στην άλλη. Σύντομα, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι με τον ίδιο λογαριασμό Google και θα μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία μέσω του Nearby Share χωρίς προβλήματα!

Παρόλο που αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι το έχουν δοκιμάσει με επιτυχία, η Google δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση. Είναι πιθανόν ότι η ενημέρωση γίνεται σταδιακά και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να είναι διαθέσιμη για όλους.

Διαβάστε επίσης: Το Nearby Share της GOOGLE κάνει πιο εύκολη τη μεταφορά αρχείων μεταξύ Android συσκευών και Windows