Apple Vision Pro: Tο band κεφαλιού θα προσφέρεται ως ξεχωριστό αξεσουάρ

Apple Vision Pro: Tο band κεφαλιού θα προσφέρεται ως ξεχωριστό αξεσουάρ
ired.gr

Υπάρχουν αναφορές που υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να πωλήσει ξεχωριστά το λουράκι που τοποθετείται πάνω από το κεφάλι του χρήστη στο Vision Pro, αντί να το περιλαμβάνει στη συσκευασία λιανικής. Σύμφωνα με τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg, το λουράκι δημιουργήθηκε από την εταιρεία λόγω παραπόνων υπαλλήλων που ανέφεραν ότι το headset έγινε πολύ βαρύ μετά από μερικές ώρες χρήσης.

Αυτό μάλλον δεν είναι έκπληξη για το κοινό, καθώς η Apple ανέφερε ότι το Vision Pro θα κοστίζει από 3.499 $ όταν κυκλοφορήσει το 2024. Ωστόσο, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι η εταιρεία γνωρίζοντας ότι το headset είναι βαρύ και κουραστικό για τον χρήστη, δεν παρέχει το λουράκι στη συσκευασία για να βελτιώσει την εμπειρία του.

Διαβάστε επίσης: Όσα μάθαμε για τα γυαλιά Vision Pro της Apple που προσφέρονται σε τιμή περίπου 3.500 δολαρίων.

Ο Gurman αναφέρει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει ειδικούς χώρους στα καταστήματά της, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να δοκιμάσουν την προηγμένη συσκευή. Επιπλέον, αναφέρει ότι η Apple έχει αναπτύξει μια εφαρμογή για iPhone που οι υπάλληλοί της θα χρησιμοποιούν για να σαρώσουν το πρόσωπο των πελατών, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το λουράκι του headset θα είναι σωστά ρυθμισμένο στο κεφάλι τους πριν φύγουν από το κατάστημα.

Δεδομένου ότι το Vision Pro δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αρχή του επόμενου έτους, υπάρχει η πιθανότητα να κυκλοφορήσει έως τον Μάιο του 2024, παρέχοντας στην Apple σχεδόν έναν χρόνο για να αλλάξει τα σχέδιά της. Παράλληλα, ο Gurman αναφέρει ότι η εταιρεία έχει ήδη αναθέσει ορισμένους υπαλλήλους για να εργαστούν σε ένα πιο προσιτό headset και ένα Vision Pro δεύτερης γενιάς.

Διαβάστε επίσης: Διπλάσιες επιδόσεις στη μισή τιμή τα Mac Pro M2 Ultra, σε σχέση με τα Intel