Διπλάσιες επιδόσεις στη μισή τιμή τα Mac Pro M2 Ultra, σε σχέση με τα Intel

Διπλάσιες επιδόσεις στη μισή τιμή τα Mac Pro M2 Ultra, σε σχέση με τα Intel
ired.gr

Τα νέα Mac Pro του 2023 αποτελούν ισχυρούς υπολογιστές που σχεδιάστηκαν ειδικά για επαγγελματίες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις για εργασίες όπως η επεξεργασία βίντεο, το 3D rendering και άλλες απαιτητικές εργασίες. Οι νέοι Mac Pro έρχονται εξοπλισμένοι με τον M2 Ultra, που περιγράψατε ως τον πιο ισχυρό επεξεργαστή της αμερικανικής εταιρείας.

Ο M2 Ultra έχει 24 CPU cores, έως 76 GPU cores και ένα 32-core Neural Engine. Αυτές οι προδιαγραφές δείχνουν ότι ο επεξεργαστής είναι σχεδιασμένος για να ανταποκριθεί σε απαιτητικές εργασίες και να παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις σε πεδία όπως η επεξεργασία βίντεο και το 3D rendering.

Σύμφωνα με αναφορά που έγινε στο Geekbench, τα νέα Mac Pro του 2023 με τον M2 Ultra έχουν εντυπωσιακή αύξηση στις επιδόσεις σε σύγκριση με τους προκατόχους τους με 28-core Xeon W επεξεργαστή της Intel.

Διαβάστε επίσης: MacBook Air 15″: Η Apple ετοιμάζει έκδοση με τσιπ Μ3

Η προηγούμενη γενιά Mac Pro με τον 28-core Xeon W επεξεργαστή είχε απόδοση 1.378 πόντους στο Single-Core test και 10.390 πόντους στο Multi-Core test. Τα νέα Mac Pro με τον M2 Ultra έχουν διπλάσιες επιδόσεις και φτάνουν, περίπου, τους 2.794 πόντους στο Single-Core test και 21.453 πόντοι στο Multi-Core test. Αυτή είναι μια εντυπωσιακή αύξηση στην απόδοση.

Η τιμή των νέων Mac Pro είναι μόνο 6.999 δολάρια και είναι, αισθητά, χαμηλότερη από την τιμή της προηγούμενης γενιάς, η οποία άγγιζε την τιμή των 12.999 δολάρια και άνω.

Εν κατακλείδι, οι νέοι υπολογιστές της Apple με τον M2 Ultra επεξεργαστή προσφέρουν διπλάσιες επιδόσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους σε μισή τιμή. Αυτό είναι εξαιρετικά επωφελές για τους επαγγελματίες που χρειάζονται υψηλές επιδόσεις στις εργασίες τους.

Διαβάστε επίσης: Το κακόβουλο λογισμικό Atomic macOS Stealer μπορεί να κλέψει κωδικούς, αρχεία, να έχει πρόσβαση στο wallet και άλλα