iPhone: Γνωστή εφαρμογή αναβαθμίστηκε για όσους χρησιμοποιούν τα Live Activities

iPhone: Γνωστή εφαρμογή αναβαθμίστηκε για όσους χρησιμοποιούν τα Live Activities
ired.gr

Αναβαθμίστηκε, πρόσφατα, μια γνωστή εφαρμογή των iPhone και προστέθηκε η δυνατότητα προβολής πληροφοριών ως Live Activities ή Ζωντανές δραστηριότητες από το lock screen ή το Dynamic Island. Ο λόγος γίνεται για το Withings Health Mate.

Το Withings Health Mate φαίνεται να παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής σας δραστηριότητας. Η δυνατότητα παρακολούθησης των βημάτων και των "Ζωντανών Δραστηριοτήτων" σας επιτρέπει να έχετε μια άμεση εικόνα της προόδου σας χωρίς την ανάγκη να φοράτε ένα Apple Watch ή κάποιο άλλο smartphone. Αυτό είναι βολικό για όσους θέλουν να παρακολουθούν την δραστηριότητά τους χωρίς περιττές συσκευές.

Είναι επίσης χρήσιμο που η εφαρμογή αυτόματα αναγνωρίζει την προπόνησή σας, όπως το περπάτημα, και εμφανίζει τον χρόνο και την απόσταση που έχετε καλύψει ως "Ζωντανή Δραστηριότητα". Αυτό κάνει την παρακολούθηση της προόδου σας πιο άμεση και εύκολη.

Διαβάστε επίσης: Πώς μπορείτε να χάσετε κιλά με την βοηθεία του κινητού σας

Είναι μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα του Withings Health Mate για τους χρήστες των iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max. Η εμφάνιση της εφαρμογής στο Dynamic Island σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες "ζωντανά" από την αρχική οθόνη του iPhone.

Οι ζωντανές δραστηριότητες ή Live Activities είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στις εφαρμογές να εμφανίζουν πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με διάφορες δραστηριότητες και γεγονότα στο Lock Screen (οθόνη κλειδώματος) του iPhone. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε πρόσθετες πληροφορίες και ειδοποιήσεις χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή.

Στην περίπτωση του Withings Health Mate, οι ζωντανές δραστηριότητες παρουσιάζουν πληροφορίες σχετικά με τα βήματα που έχετε κάνει και άλλες στοιχεία υγείας απευθείας στην οθόνη κλειδώματος ή στο Dynamic Island. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες υγείας σας χωρίς να ανοίγετε την εφαρμογή.

Επίσης, αναφέρετε ότι το Withings Health Mate έχει βελτιώσει την καρτέλα "Measure" της εφαρμογής, παρουσιάζοντας τις πληροφορίες και τα δεδομένα για την υγεία σας με χρονολογική σειρά. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εξέλιξη των δεδομένων σας και να αντιληφθείτε τις αλλαγές και τις τάσεις στην υγεία σας με τον πέρασμα του χρόνου.

Το Withings Health Mate είναι επίσης συμβατό με την εφαρμογή Health της Apple, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε και να συνδυάζετε δεδομένα από διάφορες πηγές υγείας και εφαρμογές σε ένα μέρος για ολοκληρωμένη προβολή και ανάλυση.

Διαβάστε επίσης: Η Apple εργάζεται στο Under-Display Touch ID – Ντεμπούτο στο πρώτο iPhone πλήρους οθόνης