Google: Σταματά την υποστήριξη για το Chromecast πρώτης γενιάς

Google: Σταματά την υποστήριξη για το Chromecast πρώτης γενιάς
ired.gr

Η απόφαση της Google να σταματήσει την υποστήριξη για το Chromecast πρώτης γενιάς δεν είναι ασυνήθιστη για προϊόντα τεχνολογίας. Μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα υποστήριξης, οι εταιρείες συχνά λήγουν την υποστήριξη προϊόντων προηγούμενων γενιών για να επικεντρωθούν στις νεότερες εκδόσεις και την περαιτέρω ανάπτυξη.

Διαβάστε επίσης: Google|Θα σε ενημερώνει αν η διεύθυνση email έχει δημοσιευθεί στο dark web

Η Google προειδοποιεί ότι οι χρήστες του Chromecast πρώτης γενιάς μπορεί να παρατηρήσουν υποβάθμιση στην απόδοση, καθώς δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες γενιές του Chromecast δεν θα λαμβάνουν νέες λειτουργίες, βελτιώσεις ή διορθώσεις προβλημάτων μέσω ενημερώσεων λογισμικού.

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη ότι η έλλειψη ενημερώσεων ασφαλείας μπορεί να καθιστά τη συσκευή ευάλωτη σε πιθανές απειλές ασφαλείας και κακόβουλο λογισμικό. Συνεπώς, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με τη χρήση της συσκευής και να λάβετε επιπλέον μέτρα προστασίας για να διατηρήσετε την ασφάλεια του δικτύου σας.

Αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας για να έχετε πρόσβαση σε νεότερες λειτουργίες και υποστήριξη, μπορείτε να εξετάσετε την αγορά μιας πιο πρόσφατης έκδοσης του Chromecast ή άλλης συνδεδεμένης συσκευής που πληροί τις ανάγκες σας.

Διαβάστε επίσης: Θα διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς η Google