Η Apple κλείνει στις 26 Ιουλίου το My Photo Stream

Η Apple κλείνει στις 26 Ιουλίου το My Photo Stream
ired.gr

Το My Photo Stream ήταν μια υπηρεσία που παρείχε η Apple για το συγχρονισμό και την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο μεταξύ των συσκευών Apple του χρήστη και του iCloud. Ωστόσο, η Apple ανακοίνωσε ότι κλείνει την υπηρεσία My Photo Stream στις 26 Ιουλίου 2023 και ενθαρρύνει τους χρήστες να μεταβούν στο iCloud Photos.

Διαβάστε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε το Final Cut Pro και το Logic Pro για iPad

Το iCloud Photos είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία φωτογραφιών και βίντεο της Apple, που παρέχει προηγμένες δυνατότητες αποθήκευσης, οργάνωσης και κοινής χρήσης των πολυμέσων σας σε όλες τις συσκευές σας. Με το iCloud Photos, μπορείτε να διατηρείτε ενημερωμένες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε σε όλες τις συσκευές σας και να τα αποθηκεύετε με ασφάλεια στο iCloud. Επίσης, σας παρέχει πρόσβαση σε όλα τα πολυμέσα σας από οποιαδήποτε συσκευή μέσω του iCloud.com.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε στο My Photo Stream, η Apple αναφέρει ότι αν και δεν θα διαγραφούν από τις πραγματικές συσκευές σας, θα αφαιρεθούν από το cloud 30 ημέρες μετά την 26η Ιουλίου (δηλαδή την 25η Αυγούστου). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα μέσω του My Photo Stream και ο συγχρονισμός τους θα απενεργοποιηθεί. Επίσης, από την 26η Ιουλίου και μετά, δεν θα είναι δυνατή η μεταφόρτωση νέων φωτογραφιών και βίντεο στο My Photo Stream.

Εάν χρησιμοποιείτε το My Photo Stream, η Apple συνιστά να μεταβείτε στο iCloud Photos για να διατηρήσετε τη συγχρονισμένη και ασφαλή αποθήκευση των φωτογραφιών και των βίντεο σας στο iCloud.

Διαβάστε επίσης: Τέλος το Facebook Messenger app από το Apple Watch