WhatsApp | Επιτρέπει τη μεταφορά συνομιλιών από iPhone σε iPhone χωρίς χρήση iCloud

WhatsApp | Επιτρέπει τη μεταφορά συνομιλιών από iPhone σε iPhone χωρίς χρήση iCloud
ired.gr

Το WhatsApp εργάζεται σε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να μεταφέρουν το ιστορικό συνομιλιών τους σε άλλο iPhone χωρίς να χρησιμοποιούν το iCloud. Η λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες του WhatsApp να μεταφέρουν το ιστορικό συνομιλιών τους σε άλλο iPhone χωρίς τη χρήση του iCloud, αποκαλείται "Μεταφορά συνομιλίας στο iPhone". Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη από την έκδοση 2.21.160.17 του WhatsApp για iPhone.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, πρέπει να διαθέτετε το παλαιό iPhone στο οποίο είναι αποθηκευμένο το ιστορικό συνομιλιών σας και το νέο iPhone στο οποίο θέλετε να μεταφέρετε τις συνομιλίες. Οι δύο συσκευές πρέπει να είναι συμβατές και να εκτελούν το λειτουργικό σύστημα iOS 14.0 ή νεότερο.

Διαβάστε επίσης: Το Nearby Share της GOOGLE κάνει πιο εύκολη τη μεταφορά αρχείων μεταξύ Android συσκευών και Windows

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Μεταφορά συνομιλίας στο iPhone", ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp στο παλαιό iPhone και στο νέο iPhone.
  2. Στο παλαιό iPhone, ανοίξτε το WhatsApp και μεταβείτε στην επιλογή "Ρυθμίσεις" > "Συνομιλίες" > "Μεταφορά συνομιλίας στο iPhone".
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να σαρώσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη του νέου iPhone.

Μετά την ολοκλήρωση αυτών των βημάτων, το ιστορικό συνομιλιών σας θα μεταφερθεί στο νέο iPhone και θα είναι διαθέσιμο στο WhatsApp σας εκεί.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η δυνατότητα μεταφοράς συνομιλίας λειτουργεί μόνο μεταξύ συσκευών iPhone και απαιτεί ότι οι δύο συσκευές είναι σε λειτουργία και συνδεδεμένες στο ίδιο Wi-Fi δίκτυο.

Η επίσημη και ευρεία κυκλοφορία της δυνατότητας αναμένεται στο μέλλον, αλλά δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας αυτήν τη στιγμή. Αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Πώς μπορείτε να χάσετε κιλά με την βοηθεία του κινητού σας