Τέλος το Facebook Messenger app από το Apple Watch

Τέλος το Facebook Messenger app από το Apple Watch
ired.gr

Μετά το τέλος αυτού του μήνα, η Meta αποσύρει την εφαρμογή Facebook Messenger από το Apple Watch. Από την 1η Ιουνίου, οι χρήστες του Apple Watch δεν θα μπορούν πλέον να στέλνουν ή να λαμβάνουν μηνύματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Τα νέα έγιναν γνωστά όταν ορισμένοι χρήστες του wearable εντόπισαν μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Apple Watch Messenger με τίτλο “Αλλαγές στο Messenger στο Apple Watch”. Η ειδοποίηση έλεγε: “Μετά τις 31 Μαΐου, το Messenger δεν θα είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή Apple Watch, αλλά μπορείτε ακόμα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Messenger στο ρολόι σας”.

Διαβάστε επίσης: Εγγραφή με Live titles στο Clips

Ωστόσο, οι ειδοποιήσεις του Messenger θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στο ρολόι. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Facebook, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα μέσω της εφαρμογής iPhone, της επιφάνειας εργασίας ή της ιστοσελίδας.

Τώρα όσον αφορά το λόγο μιας τέτοιας αλλαγής είναι, προφανώς, το γεγονός ότι οι χρήστες ξόδευαν λιγότερο χρόνο στο iOS Facebook Messenger app, άρα μικρότερη προβολή διαφημίσεων για το Facebook.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook Messenger στο Apple Watch σας, έχετε λιγότερο από τρεις εβδομάδες για να απολαύσετε τη χρήση της, εκτός εάν το Meta αλλάξει γνώμη. Δεδομένου ότι η απόφασή της να καταργήσει την εφαρμογή Apple Watch μπορεί να έχει να κάνει με χρήματα, μην ελπίζετε ότι η Meta θα ανατρέψει την απόφασή της.

Διαβάστε επίσης: Προσθήκη υπογραφής σε έγγραφο στο iPhone