Τα πιο χρήσιμα Google widgets για το Android κινητό σου

Τα πιο χρήσιμα Google widgets για το Android κινητό σου
ired.gr

Τα Google apps που είναι προεγκατεστημένα στο τηλέφωνό σου περιλαμβάνουν μια σειρά από εύχρηστα widgets που σε βοηθούν να κάνεις ορισμένα πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Ακολουθούν μερικά από τα πιο χρήσιμα Widget που μπορείς να βάλεις στην αρχική οθόνη του κινητού σου έτσι ώστε να έχεις γρήγορη πρόσβαση.

 

  1. Γρήγορες σημειώσεις από το Keep Notes

Εάν έχεις τη συνήθεια να κρατάς πολλές σημειώσεις στη συσκευή σου, το widget για γρήγορες σημειώσεις από το Keep Notes της Google είναι σωτήριο. Το widget αυτό σου επιτρέπει να επιλέξεις από πέντε τύπους σημειώσεων, συμπεριλαμβανομένων σημειώσεων κειμένου, λιστών, ηχητικών σημειώσεων, σχεδίων και σημειώσεων φωτογραφιών.

 

2.     Γρήγορη εύρεση με Google Maps

Αντικειμενικά ένα από τα πιο χρήσιμα widgets. Το widget για γρήγορη εύρεση τοποθεσιών σε κοντινή απόσταση από το Google Maps σε βοηθά να πλοηγείσαι στο περιβάλλον σου πιο γρήγορα, δείχνοντάς σου προτάσεις όπως Εστιατόρια, Καφέ και Ξενοδοχεία.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογές Google Μάθετε τα μυστικά τους και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

 

3.     Widget  Google News

Πολλοί χρησιμοποιούν τα Google News για να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Αν είσαι ένας από αυτούς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το widget της εφαρμογής για να δεις ενδιαφέροντες τίτλους σχετικά με τα θέματα που σε αφορούν. Οι προτάσεις δίνονται με βάση τα όσα γνωρίζει η Google για εσένα.

 

4.     Γρήγορες ενέργειες με το Google Drive

Με το widget γρήγορων ενεργειών από το Google Drive, μπορείς να αναζητήσεις γρήγορα, να ανεβάσεις ή να σαρώσεις αρχεία στο Google Drive σουΣτο widget αυτό θα δεις πέντε διαφορετικά κουμπιά που σου προσφέρουν συντομεύσεις για κοινές εργασίες:

Drive: Άνοιξε την εφαρμογή Google Drive.
Αναζήτηση: Αναζήτησε αρχεία στο Drive σου.
Μεταφόρτωση: Ανέβασε ένα αρχείο από τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σου στο Drive.
Κάμερα: Βγάλε μια φωτογραφία και αποθήκευσέ την αμέσως στο Drive σου.
Προσθήκη: Δημιούργησε έναν νέο φάκελο, Έγγραφο, Φύλλο ή Διαφάνεια για αποθήκευση στο Drive σου.

Διαβάστε επίσης: Μαρκάρετε την τοποθεσία σας!