Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Κωδικών Πρόσβασης για Android 2023

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Κωδικών Πρόσβασης για Android 2023
ired.gr

Εάν χρησιμοποιείς μια συσκευή Android, στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί κωδικοί πρόσβασης που πρέπει να λάβεις υπόψη. Μπορεί να είναι από διαφορετικές εφαρμογές κοινωνικών μέσων, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μηνιαίες συνδρομές ή κάτι άλλο από τα δεκάδες πράγματα που πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά.

Ο καλύτερος τρόπος προστασίας ενός λογαριασμού στο Διαδίκτυο είναι η χρήση μοναδικών κωδικών πρόσβασης. Ιδανικά, οι κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να περιέχουν τυχαία γράμματα, αριθμούς και σύμβολα για να είστε σίγουροι πως δε θα παραβιαστούν από κακόβουλους χρήστες και λογισμικά.

Εδώ μπαίνει ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης. Το Password Manager καθιστά δυνατή τη δημιουργία και την παρακολούθηση όλων των κωδικών πρόσβασής σας χωρίς να χρειάζεται να βάλετε στο μυαλό σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ένας κύριος κωδικός πρόσβασης και ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογές Google Μάθετε τα μυστικά τους και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους. Επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει και κάντε λήψη και εγκατάσταση στο Android σας.

 

1. BITWARDEN PASSWARDEN MANAGER

Το νέο αυτό εργαλείο προστασίας και διαχείρισης κωδικών πρόσβασης είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές του είδους για να κατεβάσετε στο κινητό σας. Οι δημιουργοί της εφαρμογής σχεδίασαν ένα ολοκληρωμένο εργαλείο, που περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο θα βρείτε σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές του είδους. Και το σημαντικότερο: είναι εντελώς δωρεάν! Ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες του Bitwarden Password Manager:

  • Εύκολη πρόσβαση και γρήγορη σύνδεση με διαθέσιμους κωδικούς πρόσβασης.
  • Η δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης στα προγράμματα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε.
  • Εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε ισχυρούς και ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης, το Bitwarden Manager θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό, δημιουργώντας τυχαίους κωδικούς πρόσβασης για εσάς.

2. 1Password – Password Manager and Secure Wallet

Με το προηγμένο αυτό εργαλείο ασφαλείας μπορείτε να δημιουργείτε και να αποθηκεύετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για τους διάφορους λογαριασμούς σας στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή προσφέρει ένα ασφαλές πρωτόκολλο για την είσοδο σας σε οποιαδήποτε λογαριασμό, σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τις συσκευές σας, ενώ ακόμη προσφέρει συντομεύσεις στους πιο δημοφιλείς περιηγητές. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά:

  • Δημιουργία κωδικών πρόσβασης για ισχυρούς, τυχαίους και μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης.
  • Συγχρονίστε τα στοιχεία σύνδεσης και τους κωδικούς πρόσβασής σας σε διάφορες συσκευές – tablet, τηλέφωνο, υπολογιστή κ.λπ.
  • Μπορείτε να μοιραστείτε τους κωδικούς πρόσβασης που θέλετε, με την οικογένειά σας ή ακόμα και τους επίσημους κωδικούς πρόσβασης εταιρικού λογαριασμού με την εταιρεία σας, μέσω ενός ασφαλούς καναλιού.
  • Το κλείδωμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο με τη χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο πιο ασφαλής τρόπος!

 

3. LastPass PASSWORD MANAGER

Αν έχετε βαρεθεί να εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης σας ξανά και ξανά στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα και email με την εφαρμογή αυτήν μπορείτε να ξεγνοιάσετε. Αποθηκεύστε με ασφάλεια όλους σας τους κωδικούς σε ένα και μόνο σημείο και προστατέψτε τους με έναν μοναδικό κωδικό. Έπειτα, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για αυτόματα είσοδο σε κάθε πλατφόρμα. Ακολουθούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του:

  • Ισχυρό και αποτελεσματικό πρόγραμμα δημιουργίας κωδικών πρόσβασης.
  • Πρόσβαση με δακτυλικά αποτυπώματα σε οτιδήποτε υπάρχει στην εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης στα τηλέφωνά σας.
  • Κρυπτογραφημένη αποθήκευση αρχείων.
  • Κρυπτογράφηση AES 256-bit σε επίπεδο τράπεζας.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το νέο Android 14 φέρνοντας σημαντικές αλλαγές