Netflix Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Netflix Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια
ired.gr

Είναι γεγονός ότι το Netflix έχει επενδύσει αρκετά στην κατηγορία του gaming το τελευταίο διάστημα και τώρα εργάζεται πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό, που θα επιτρέπει στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν το iPhone τους ως χειριστήριο για να παίξουν παιχνίδια στην TV. Η είδηση αυτή προέρχεται από το Bloomberg και προέκυψε από έναν κώδικα που μοιράστηκε ο Steve Moser του MacRumors.

Η εταιρεία είπε πρόσφατα ότι θέλει να κάνει τα παιχνίδια της «να μπορούν να παίζονται σε κάθε συσκευή Netflix που έχετε» και η δυνατότητα χρήσης του iPhone σας για να παίξετε παιχνίδια τηλεόρασης θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να βοηθήσετε σε αυτήν την αποστολή.

Διαβάστε επίσης:Τα γυαλιά της Apple θα κυκλοφορήσουν το 2026 ή το 2027 το νωρίτερο

Σύμφωνα με το Moser, το iOS app περιλαμβάνει ένα κώδικα που αναφέρει: "Ένα παιχνίδι στην TV χρειάζεται ένα χειριστήριο. Θες να χρησιμοποιήσεις αυτό το τηλέφωνο ως game controller";

Το Netflix κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την υπηρεσία παιχνιδιών για κινητά στα τέλη του 2021 και είπε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι έχει κυκλοφορήσει 55 παιχνίδια μέχρι στιγμής με άλλα 40 να κυκλοφορούν φέτος. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να αναπαραχθούν μόνο σε συσκευές iOS και Android. Η χρήση του τηλεφώνου σας ως χειριστηρίου θα ήταν ένας τρόπος με τον οποίο το Netflix θα πρέπει να κυκλοφορήσει ένα δικό του ειδικό χειριστήριο παιχνιδιών, όπως έκανε η Google για την πλέον ανενεργή υπηρεσία Stadia.

Διαβάστε επίσης: YouTube: Προειδοποίηση για απάτη μέσω email από φαινομενικά επιβεβαιωμένο λογαριασμό