Εγγραφή με Live titles στο Clips

Εγγραφή με Live titles στο Clips
ired.gr

Τo Clips app της Apple είναι μια νέα εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας,  να δημιουργούμε διασκεδαστικά βίντεο, γρήγορα και εύκολα, σε iPhone και iPad.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα απλό περιβάλλον χρήστη που εμπλουτίζει βίντεο και φωτογραφίες με φίλτρα, γραφικά, emoji και μουσική. Μπορείς να τα μοιραστείς με τους φίλους σου, μέσω της ίδιας της εφαρμογής σε μηνύματα ή στο Instagram, το Facebook και άλλα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, το Clips εισάγει τα Live Titles, μια επαναστατική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν κινούμενες λεζάντες και τίτλους μόνο μέσω της φωνής τους κατά τη διάρκεια εγγραφής του βίντεο. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store και απαιτεί iOS 10.3 ή νεότερο.

 

  • Τι είναι τα Live Titles

Τα live titles είναι κινούμενοι τίτλοι που δημιουργείτε με τη φωνή σας σε στιλ της επιλογής σας. Καθώς μιλάτε, στο βίντεο εμφανίζεται κείμενο. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τον ήχο της φωνής σας στον Ζωντανό τίτλο ή να πραγματοποιήσετε σίγαση της φωνής σας.

 

  • Εγγραφή live title

  1. Με ένα βίντεο ανοιχτό στην εφαρμογή Clips αγγίξτε το εικονίδιο με το αστεράκι και μετά αγγίξτε το εικονίδιο του κειμένου .
  2. Αγγίξτε ένα στιλ τίτλου και μετά αγγίξτε το '×' .
  3. Αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Εγγραφής και μιλήστε ενώ εγγράφετε.

Μιλήστε πιο γρήγορα ή πιο αργά για να ελέγξετε τον χρονισμό του τίτλου.

Για απενεργοποίηση των live titles, αγγίξτε το εικονίδιο με το αστεράκι μετά αγγίξτε εικονίδιο του κειμένου και έπειτα αγγίξτε το '×' .

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα live title μετά την εγγραφή μιας αφήγησης. Αγγίξτε το κλιπ με την εκφώνηση, αγγίξτε το εικονίδιο με το αστεράκι  μετά το εικονίδιο του κειμένου και έπειτα αγγίξτε ένα στιλ τίτλου. Αγγίξτε το '×' και μετά αγγίξτε «Τέλος».

Διαβάστε επίσης: Τα Καλύτερα Κόλπα για το iPhone – Εσείς τα Ξέρατε;

 

  • Αλλαγή κειμένου και στιλ Live title

  1. Με ένα βίντεο ανοιχτό στην εφαρμογή Clips αγγίξτε ένα κλιπ που περιέχει ένα live title.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο με το αστεράκι και μετά αγγίξτε εικονίδιο του κειμένου.
  3. Κάντε ένα από τα ακόλουθα:
    • Αλλαγή του στιλ τίτλου:Αγγίξτε ένα στιλ τίτλου.
    • Επεξεργασία κειμένου τίτλου: Αγγίξτε «Επεξεργασία κειμένου», επεξεργαστείτε το κείμενο και μετά αγγίξτε «Τέλος» στο πληκτρολόγιο.
  • Αγγίξτε το '×'.

 

  • Σίγαση της φωνής σε ένα live title

  1. Με ένα βίντεο ανοιχτό στην εφαρμογή Clips αγγίξτε ένα κλιπ που περιέχει ένα live title.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο του ήχου .
  3. Αν το κλιπ περιέχει άλλον ήχο, μπορείτε να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε σίγαση της φωνής σας ή του αρχικού ήχου του κλιπ. Για σίγαση μόνο της φωνής σας, αγγίξτε «Σίγαση εγγεγραμμένου ήχου».
  4. Αγγίξτε «Τέλος».

 

  • Εγγραφή live title σε άλλη γλώσσα

  1. Με ένα βίντεο ανοιχτό στην εφαρμογή Clips αγγίξτε το εικονίδιο με το αστεράκι και μετά αγγίξτε εικονίδιο του κειμένου.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο αλλαγής γλώσσας κάτω δεξιά.
  3. Αν δεν βλέπετε το εικονίδιο αλλαγής γλώσσας αγγίξτε «Τέλος».
  4. Αγγίξτε μια γλώσσα, αγγίξτε «Τέλος» και μετά αγγίξτε το '×'

Εγγράψτε τον τίτλο σας μιλώντας στη νέα γλώσσα.

Διαβάστε επίσης: Χρήση Καθοδηγούμενης πρόσβασης