Νέα εφαρμογή «To IX mou» σε IOS και Android έρχεται να λύσει τα χερια των οδηγών

Νέα εφαρμογή «To IX mou» σε IOS και Android έρχεται να λύσει τα χερια των οδηγών
ired.gr

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν φοιτητές στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, παρατήρησαν ότι πολλοί Έλληνες οδηγοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην παρακολούθηση εξόδων, ετήσιων χρεώσεων, συντήρησης, αλλά και στη διαχείρισή των οχημάτων τους, λόγω της έλλειψης μιας εύχρηστης, all-in-one εφαρμογής από το smartphone τους.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δαπανηρές ζημιές, προβλήματα συντήρησης, ακόμη και μη ασφαλείς πρακτικές οδήγησης. Πιστεύουν ότι κάθε οδηγός αξίζει πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο και ολοκληρωμένο εργαλείο που μπορεί να τον βοηθήσει να διατηρήσει το όχημά του σε άριστη κατάσταση.

Με  την εφαρμογή «ToIXmou», στοχεύουν να προσφέρουν την λύση που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών. Η εφαρμογή θα παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που επιτρέπει στους οδηγούς να παρακολουθούν την συντήρηση του οχήματός τους, να προγραμματίζουν ραντεβού για service, ΚΤΕΟ, ή ακόμα και βουλκανιζατέρ για αλλαγή ελαστικών και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν απαιτείται συντήρηση. Επιπλέον, η εφαρμογή θα συνδέει τους οδηγούς με τα κοντινά τους κέντρα service.

Η φιλοσοφία τους βασίζεται στην ιδέα ότι η τεχνολογία, πρέπει να λειτουργεί προς όφελος των ανθρώπων. Θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη της τεχνολογίας για να κάνουν τη ζωή των Ελλήνων οδηγών ευκολότερη, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη. Με την εφαρμοφή «ToIXmou», ελπίζουν να δημιουργήσουν μια κοινότητα οδηγών που θα ενδυναμώνονται και θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, για την κατάσταση των οχημάτων τους.

Διαβάστε επίσης: Πλατφόρμα myCar: Βήμα - βήμα η διαδικασία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας «με το μήνα»

– Πλεονεκτήματα εφαρμογής και καινοτομία

Η εφαρμογή «To IX mou» προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων στους Έλληνες οδηγούς, ξεκινώντας από μια εύχρηστη πλατφόρμα που τους βοηθά να διαχειρίζονται τα οχήματά τους πιο αποτελεσματικά. Η εφαρμογή θα παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων προληπτικών ειδοποιήσεων ζημιών, υπενθυμίσεων συντήρησης και ηλεκτρονικής διαχείρισης του οχήματος.

Η καινοτομία της εφαρμογής έγκειται στον προσαρμοσμένο σχεδιασμό της για την ελληνική αγορά, τη μοναδική της λειτουργία SOS, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης οχήματος και την σύνδεση των οχημάτων κάθε χρήστη μέσω ψηφιακής διακυβέρνησης (myAuto). Οι συνεργασίες B2B της εφαρμογής με κέντρα εξυπηρέτησης, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και ΚΤΕΟ είναι κάποια επιπλέον πλεονέκτημα που την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και παράλληλα την ασφάλεια των οχημάτων τους, των εαυτών τους και των οικείων τους. Η εφαρμογή αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική ιδέα που καλύπτει μια πραγματική ανάγκη στην ελληνική αγορά για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αυτοκινήτου. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και οι στρατηγικές συνεργασίες της εφαρμογής, την καθιστούν ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης οχημάτων στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Αποστολή μηνύματος με...αόρατο μελάνι