Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.4.1 με βελτιώσεις απόδοσης για το Apple TV και το HomePod

Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.4.1 με βελτιώσεις απόδοσης για το Apple TV και το HomePod
ired.gr

Η Apple κυκλοφορεί σήμερα με μια νέα ενημέρωση λογισμικού για χρήστες Apple TV και HomePod. Η εταιρεία κυκλοφορεί τώρα το tvOS 16.4.1 καθώς και το λογισμικό HomePod 16.4.1.

 

Αυτές οι ενημερώσεις ακολουθούν την κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας του iOS 16.4.1, η οποία περιελάμβανε μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και σημαντικές ενημερώσεις στον κώδικα ασφαλείας. Η Apple δεν κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση λογισμικού για το Apple TV ή το HomePod, αλλά το κάνει αυτό σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Apple Support| Η υποστήριξη της Apple γίνεται διαθέσιμη και στην Ελλάδα

Ο αριθμός έκδοσης για το tvOS 16.4.1 και το HomePod Software 16.4.1 είναι 20L498. Οι σημειώσεις έκδοσης της Apple για τις ενημερώσεις αναφέρουν απλώς ότι περιέχουν “βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας”.

Μπορείτε να ενημερώσετε το HomePod ή το HomePod mini στην έκδοση λογισμικού 16.4.1 μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Home στο iPhone σας, επιλέγοντας το HomePod σας από τη λίστα συσκευών και αναζητώντας τη λήψη της ενημέρωσης λογισμικού. Οι ενημερώσεις θα πρέπει να εγκατασταθούν αυτόματα.

Μπορείτε να ενημερώσετε το Apple TV σας στο tvOS 16.4.1 μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και επιλέγοντας το μενού Ενημέρωση λογισμικού.

Διαβάστε επίσης: Invisible Shield| H «αόρατη» ασπίδα οθόνης για την αγαπημένη σου συσκευή