iPhone 15: Όλα όσα γνωρίζουμε

iPhone 15: Όλα όσα γνωρίζουμε
ired.gr

Η Apple, το 2023 θα συνεχίσει με τη παρουσίαση νέων τεσσάρων iPhone της, όπως έγινε και πέρσι συμπεριλαμβάνοντας ένα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Όπως και με τα μοντέλα της κατηγορίας iPhone 14 Pro, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν λειτουργίες οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στις πιο οικονομικά προσιτές συσκευές, iPhone 15.

Στο παρόν άρθρο θα βρείτε  όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα iPhone 15 Pro και Pro Max με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν. Το iPhone 15 Pro αναμένεται να έχει μέγεθος 6,1 ίντσες, ενώ το iPhone 15 Pro Max θα είναι 6,7 ίντσες, παρόμοιο με τα μοντέλα iPhone 14 Pro/Pro Max.

 

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν ανανεωμένο σχεδιασμό, με την Apple να χρησιμοποιεί πιο λεπτά, καμπύλα πλαίσια και ένα νέο κέλυφος από τιτάνιο. Η Apple αναμένεται επίσης να κατργήσει το κουμπί σίγασης και της αυξομείωσης έντασης,  προσθέτοντας στατικά κουμπιά τα οποία θα χρησιμοποιούν απτική ανάδραση, όπως και του touch ID.

Το τσιπ A17 3 νανομέτρων θα είναι αποκλειστικό για τα iPhone 15 Pro και Pro Max, με τα μοντέλα iPhone 15 να χρησιμοποιούν το ίδιο τσιπ A16 που υπάρχει στα iPhone 14 Pro και Pro Max. Όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα διαθέτουν το Dynamic Island και θα μεταβούν επίσης από Lightning σε USB-C, με τη σειρά iPhone 15 Pro να περιλαμβάνει μια αναβαθμισμένη θύρα USB-C που διαθέτει ταχύτητες μεταφοράς USB 3.2 ή Thunderbolt 3.

Διαβάστε επίσης: Οπτική αναζήτηση με Google lens

Επίσης, αναμένεται περισσότερη μνήμη RAM παράλληλα με το τσιπ A17, αλλά όλα τα μοντέλα iPhone 15, θα χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία τσιπ μόντεμ 5G Qualcomm για συνδεσιμότητα. Ως επί το πλείστον, τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, με μια σημαντική διαφορά - τον τηλεφακό της κάμερας.

Και τα δύο μοντέλα θα περιλαμβάνουν τεχνολογία τηλεφακού ως μέρος της συστοιχίας τριών καμερών τους, αλλά το iPhone 15 Pro Max θα έχει περισκοποικό φακό ο οποίος θα  που θα επιτρέπει οπτικό ζουμ 6x, μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με το ζουμ 3x στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Χρώματα

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro υπάρχει πιθανότητα, να είναι διαθέσιμα σε σκούρο κόκκινο χρώμα, αγγίζοντας καφέ ή μπορντό απόχρωση. Η Apple ως επί το πλείστον κυκλοφορεί ένα νέο χρώμα κάθε χρόνο κι οι φήμες δείχνουν ότι το φετινό χρώμα είναι το βαθύ κόκκινο.

Τα προηγούμενα χρώματα περιλάμβαναν το σκούρο μωβ, το πράσινο και το σκούρο μπλε κι η κόκκινη απόχρωση, θα είναι διαθέσιμη μαζί με τις τυπικές επιλογές χρωμάτων ασημί/χρυσό και space grey.

Διαβάστε επίσης: Εύκολη και γρήγορη χρήση του φακού στο iPhone