Η εφαρμογή Καιρός στα iOS ξεκίνησε και πάλι να λειτουργεί

Η εφαρμογή Καιρός στα iOS ξεκίνησε και πάλι να λειτουργεί
ired.gr

Η εφαρμογή Καιρός στα iOS ξεκίνησε και πάλι να λειτουργεί, διορθώθηκε όμως το πρόβλημα;

Η επίσημη σέλιδα της Apple στην ενότητα SystemStatus, αναφέρει πως η εφαρμογή λειτουργεί πλέον κανονικά, αλλά ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να μη λαμβάνουν δεδομένα.

Αν είστε όπως εμείς, ένα από τα πράγματα που κάνετε σε καθημερινή βάση, είναι να ελέγχετε τον καιρό στο iPhoneσας. Εάν η εφαρμογή σας δεν σας εμφανίζει δεδομένα, δεν οφείλεται στην σύνδεση σας με δεδομένα ή Wi-Fi, αλλά σε σοβαρά συστημικά προβλήματα της Apple,τα οποία τρέχουν αυτή την εβδομάδα.

Ύστερα από μισή και παραπάνω ημέρα, η υπηρεσία «Καιρός» αποκαταστάθηκε την Τρίτη  όπως αναφέρει κι η επίσημη σελίδα SystemStatus της Apple, αλλά το πρωί της Τετάρτης οι χρήστες αντιμετώπιζαν και πάλι ζητήματα,όποτε χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερες διορθώσεις για να αποτραπεί η επανάληψηδιακοπής λειτουργίας της εφαρμογής.

Η Apple σημειώνει ότι "ορισμένοι χρήστες επηρεάζονται", αλλά βάση ανέκδοτων στοιχείων, το ζήτημα φαίνεται να είναι αρκετά διαδεδομένο. Φάνηκε επίσης, να επηρεάζει το γραφικό στοιχείο «Καιρός», το οποίο εμφάνιζε την ένδειξη πως"Δεν υπάρχουν δεδομένα καιρού" ακόμα και όταν ο καιρός εμφανιζόταν σωστά στην εφαρμογή. Υπήρξαν ενημερώσεις  το πρωί της Τετάρτης κι αρκετά αργές θα έλεγε κανείς, ακόμη κι όταν η Apple ισχυρίστηκε ότι το πρόβλημα επιλύθηκε.

Διαβάστε επίσης: Netflix vs Apple Arcade| Ποιος θα επικρατήσει στο χώρο του Gaming

Η Apple απάντησε σε ερωτήματα των χρηστών, στην πλατφόρμα του Twitter με ένα μήνυμα λέγοντας ότι «επί του παρόντος, εργάζονται σε μια λύση για την εξάλειψη του προβλήματος και θα δημοσιεύσουν μια ενημέρωση στο διαδίκτυο». Αργότερα το απόγευμα, στη σελίδα SystemStatusτης Appleη κίτρινη ένδειξη έγινε πράσινη, λύνοντας το πρόβλημα.

Ορισμένα μέλη του προσωπικού του MacWorldτα οποία αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες, πρότειναν πως μια νέα ενημέρωση 16.4.1 θα μπορούσε να είναι επικείμενη ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Appleδεν ενημερώνει τις εφαρμογές τις ανεξάρτητα από το σύστημα, γι αυτό κι αναφέρθηκαν σε μια νέα ενημέρωση.

Τέλος, ίσως το να μη λειτουργεί σωστά μια εφαρμογή είναι ένα πρόβλημα, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι στη προκειμένη περίπτωση υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις καιρικές συνθήκες!

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες δείχνουν μικρότερο notch στο iPhone 13