Ανακτήστε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone χωρίς αντίγραφο ασφαλείας

Ανακτήστε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone χωρίς αντίγραφο ασφαλείας
ired.gr

Έχετε διαγράψει ή χάσατε φωτογραφίες από το iPhone σας που θέλετε να ανακτήσετε; Οι λύσεις για την ανάκτηση μόνιμα διαγραμμένων φωτογραφιών στο iPhone χωρίς αντίγραφο ασφαλείας δεν είναι δύσκολες. πρέπει να βρεις τις καλύτερες μεθόδους. Πιθανότατα, αυτές οι φωτογραφίες είναι τόσο πολύτιμες που δεν έχετε την πολυτέλεια να τις χάσετε εντελώς. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου έχετε ήδη διαγράψει οριστικά τέτοιες εικόνες που είναι απροσδόκητα σημαντικές και σχετικές. Ωστόσο, συνεχίστε να διαβάζετε μέχρι το τέλος και μάθετε πώς να ανακτάτε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες από το iPhone χωρίς αντίγραφο ασφαλείας.

1. Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone χωρίς αντίγραφο ασφαλείας μέσω άλμπουμ που διαγράφηκε πρόσφατα

Η εφαρμογή Φωτογραφίες σε συσκευές Apple διαθέτει ένα άλμπουμ Πρόσφατα διαγραμμένα που διατηρεί όλες τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να ανακτήσετε διαγραμμένες εικόνες, είτε έχουν διαγραφεί επίτηδες είτε κατά λάθος. Επιπλέον, η ανάκτηση διαγραμμένων εικόνων από ένα iPhone χωρίς αντίγραφα ασφαλείας είναι γρήγορη και απλή.

Βήματα για τον τρόπο ανάκτησης διαγραμμένων φωτογραφιών στο iPhone χωρίς αντίγραφο ασφαλείας μέσω του Πρόσφατα διαγραμμένου άλμπουμ:

1 βήμα: Πηγαίνετε στο Πρόσφατα διαγράφηκε άλμπουμ στο φωτογραφίες app στο iPhone σας.

2 βήμα: Για να ανακτήσετε μια φωτογραφία επιλεκτικά, πατήστε την παρατεταμένα και μετά πατήστε Ανάκτηση. Για να ανακτήσετε πολλές διαγραμμένες φωτογραφίες, από την άλλη πλευρά, περιηγηθείτε και επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να ανακτήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Ανάκτηση.

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο για όσους έχουν διαγραφεί εντός του εύρους των 30 ημερών. Εάν διαγράψατε αυτές τις φωτογραφίες για περισσότερες από 30 ημέρες, δεν θα ήταν πλέον ορατές στο άλμπουμ Πρόσφατα διαγραμμένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βρείτε ένα εναλλακτικό εργαλείο τρίτων για να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες από το iPhone σας χωρίς αντίγραφο ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: Έντονη η αντίδραση του Spotify για τα νέα συνδρομητικά πακέτα Apple One

 

2. Πώς να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες από το iPhone χωρίς αντίγραφο ασφαλείας μέσω του FoneLab για iOS

FoneLab για iOS: είναι ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων για συσκευές iOS της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad και iPod touch. Αυτό το εργαλείο ανακτά τα διαγραμμένα ή χαμένα δεδομένα από συσκευές iOS, τόσο με όσο και χωρίς αντίγραφα ασφαλείας. Το FoneLab υποστηρίζει Windows και Mac για iOS. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone χωρίς αντίγραφο ασφαλείας, είτε επιλεκτικά είτε ταυτόχρονα.

Βήματα σχετικά με τον τρόπο ανάκτησης μόνιμα διαγραμμένων φωτογραφιών στο iPhone χωρίς δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω του FoneLab για iOS:

1 βήμα: Πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το FoneLab για iOS στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί, εκτελέστε το πρόγραμμα.

2 βήμα: Δεύτερον, κάντε κλικ Αποκατάσταση στοιχείων iPhone από την κύρια διεπαφή του FoneLab για iOS. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο καλωδίου για να συνδέσετε το iPhone σας στον υπολογιστή σας. Παρακέντηση Εμπιστευθείτε εάν εμφανιστεί μια ειδοποίηση επιβεβαίωσης στην οθόνη του iPhone σας και το λογισμικό θα εντοπίσει αυτόματα τη συσκευή σας.

3 βήμα: Τρίτον, επιλέξτε Ανάκτηση από τη συσκευή iOS από το μενού ανάκτησης και κάντε κλικ έναρξη σάρωσης.

4 βήμα: Για να προβάλετε φωτογραφίες μετά τη σάρωση, επιλέξτε Roll κάμεραPhoto Streamκαι Βιβλιοθήκη εικόνων στην αριστερή στήλη. Στη συνέχεια κάντε κλικ Εμφάνιση μόνο διαγραμμένων για να εξοικονομήσετε χρόνο από όλες τις φωτογραφίες στο iPhone σας.

5 βήμα: Μετά από αυτό, επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να ανακτήσετε κάνοντας κλικ Εμφάνιση μόνο διαγραμμένων. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, κάντε κλικ Επαναφορά.

3. Δυνατότητες του FoneLab για iOS

Η ανάκτηση δεδομένων iPhone FoneLab είναι μία από τις δυνατότητες του FoneLab για iOS που έχει σκοπό να σας βοηθήσει να ανακτήσετε χαμένα ή διαγραμμένα δεδομένα iOS γρήγορα και εύκολα. Κατά την ανάκτηση χαμένων ή διαγραμμένων δεδομένων από το iPhone, το iPad ή το iPod Touch, έχετε τρεις επιλογές: σάρωση της συσκευής σας, επαναφορά από το iTunes ή επαναφορά από τα αντίγραφα ασφαλείας του iCloud.

  • Ανάκτηση από τη συσκευή iOS: Μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα iOS απευθείας από τη συσκευή σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε αρχεία αντιγράφων ασφαλείας.
  • Ανάκτηση από το αρχείο αντιγράφων iTunes: Χρησιμοποιήστε τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας του iTunes στον υπολογιστή για να ανακτήσετε δεδομένα iOS.
  • Ανάκτηση από το αρχείο αντιγράφων iCloud: Μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα iOS από αρχεία αντιγράφων ασφαλείας iCloud με λογαριασμό Apple.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FoneLab για iOS ανεξάρτητα από το πώς χάσατε τα δεδομένα σας iOS, όπως εικόνες. Μερικές περιπτώσεις για το πώς μπορεί να έχετε χάσει δεδομένα από το iPhone σας είναι: Τυχαία διαγραφή, ζημιά από νερό, κατεστραμμένα εξαρτήματα, κανένα αρχείο αντιγράφου ασφαλείας, απώλεια/κλοπή iPhone, δυσλειτουργία συστήματος, ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης ή παγωμένη συσκευή. Αυτό το εργαλείο είναι επίσης μια μέθοδος για πώς να ανακτήσετε φωτογραφίες από χαλασμένο iPhone χωρίς backup.

FoneLab για iOS - Το iPhone Data Recovery σάς επιτρέπει να σαρώσετε τη συσκευή σας ή να επιθεωρήσετε τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας σας. Αυτή η δυνατότητα προωθεί μια πιο αποτελεσματική και επιτυχημένη μέθοδο ανάκτησης δεδομένων, εμφανίζοντας τόσο υπάρχοντα όσο και διαγραμμένα ή χαμένα δεδομένα. Μπορείτε να επαναφέρετε επιλεκτικά δεδομένα με αυτό το εργαλείο χωρίς να επαναφέρετε πρώτα τη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα over-ear AirPods Max