Πώς Να Παρακολουθήσετε Βίντεο YouTube Σε Λειτουργία Picture-In-Picture (PiP) Στο IPhone

Πώς Να Παρακολουθήσετε Βίντεο YouTube Σε Λειτουργία Picture-In-Picture (PiP) Στο IPhone
ired.gr

Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στην έκδοση beta του iOS 14 Ήταν μια λειτουργία Picture-in-Picture (PiP) που σας επιτρέπει να προβάλλετε οποιοδήποτε βίντεο (ακόμα και βίντεο YouTube) σε ένα αιωρούμενο παράθυρο. Ωστόσο, μετά τη σταθερή κυκλοφορία, ο ιστότοπος του YouTube φαίνεται να έχει προλάβει Βάλτε μια εικόνα στην εικόνα για iOS 14. Ευτυχώς, υπάρχει μια νέα συντόμευση Siri που παρακάμπτει αυτόν τον περιορισμό, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε Βίντεο YouTube Σε λειτουργία PIP στο iPhone. Ας δούμε πώς να το κάνουμε αυτό.

 

Ξεκινήστε εγκαθιστώντας μια εφαρμογή Γραφή στο iPhone σας και, στη συνέχεια, προχωρήστε εγκαθιστώντας τη συντόμευση Siri, YouTube PIP.

Διαβάστε επίσης: Χώρος στο iPhone| Τι περιλαμβάνεται στην κατηγορία “Άλλο” και πως θα ελευθερώσετε περισσότερο χώρο

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή και τη συντόμευση, πρέπει απλώς να μοιραστείτε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας τη συντόμευση για να το παίξετε σε λειτουργία "PiP". Μεταβείτε στην εφαρμογή YouTube και παίξτε το βίντεο που θέλετε και κάντε κλικ στο "Κουμπί"ΣυμμετοχήΣτη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα δεξιά μέχρι να δείτε το κουμπί Περισσότερα και κάντε κλικ σε αυτό.

 Τώρα, βρείτε και πατήστε Συντόμευση YouTube PIP Από τη σελίδα κοινής χρήσης και τέλος. Η συντόμευση θα ανοίξει το βίντεο στην εφαρμογή Scriptable χρησιμοποιώντας τη λειτουργία PiP.

Τώρα μπορείτε να κάνετε σάρωση προς τα επάνω για να μεταβείτε στην αρχική οθόνη και το βίντεο θα συνεχίσει να παίζει. Μπορείτε ακόμη και να σύρετε το βίντεο στο πλάι της οθόνης για αναπαραγωγή του βίντεο στο παρασκήνιο ενώ κάνετε άλλες εργασίες.

 

Η μόνη προειδοποίηση Σε αυτήν τη μέθοδο είναι ότι πρέπει να εκτελέσετε μη αυτόματα τη συντόμευση για κάθε βίντεο και δεν υπάρχει ακόμη υποστήριξη για λίστες αναπαραγωγής.

Διαβάστε επίσης: iOS 15| Πως να ακυρώσετε ανεπιθύμητες συνδρομές στο App Store