Πώς να ξεκλειδώσετε το iPhone όταν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης

Πώς να ξεκλειδώσετε το iPhone όταν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης
ired.gr

Το iPhone παρέχει ασφάλεια στους χρήστες. Πολλά πολύτιμα δεδομένα αποθηκεύονται στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένων επαφών, φωτογραφιών, λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κωδικών πρόσβασης, ακόμη και ηλεκτρονικών πορτοφολιών. Σχεδόν τα πάντα είναι κρυμμένα στην άλλη πλευρά της οθόνης κλειδώματος και φαίνεται ότι δεν μπορείτε να τα αποκτήσετε αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης. Όλα φαίνονται να είναι ασφαλή, αλλά το iPhone σας μπορεί να έχει πρόβλημα. Το iPhone 5S/6(Plus)/6S(Plus)/SE/7(Plus)/8(Plus)/X/XS/XS Max/11/12/13 ή το iPhone 14(Pro) μπορεί να κλειδωθεί για πολύ των λόγων. Είναι πιο συνηθισμένο τα παιδιά να εισάγουν λάθος κωδικό πρόσβασης και τελικά να κάνουν το τηλέφωνό σας να κλειδωθεί. Επιπλέον, μπορεί να ξεχάσετε ξαφνικά τον νέο κωδικό πρόσβασης που ορίσατε προσωρινά. Ή, απλώς δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για πολύ καιρό. Συνήθως, εάν κάποιος πληκτρολογήσει λάθος κωδικό πρόσβασης 5-10 φορές, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη που αναφέρει "Το iPhone είναι απενεργοποιημένο, συνδεθείτε στο iTunes". Λοιπόν, πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο κλειδωμένο iPhone σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε κωδικό πρόσβασης; Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, εδώ θα σας καθοδηγήσουμε σε διάφορες κοινές λύσεις ξεκλειδώστε ένα απενεργοποιημένο iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης, μπορείτε επίσης αφαιρέστε τον κωδικό πρόσβασης σε ένα iPad ακολουθεί το παρακάτω σεμινάριο.

Διαβάστε επίσης: To AR/VR headset της Apple είναι σχεδόν έτοιμο και παρουσιάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο

Ξεκλειδώστε τον κωδικό πρόσβασης οθόνης του iPhone χρησιμοποιώντας το κουμπί διαγραφής iPhone
Υπάρχει κανένας τρόπος να ξεκλειδώστε τον κωδικό πρόσβασης iPhone χωρίς υπολογιστή ή iTunes? Ναι. Τώρα μπορείτε να επαναφέρετε και να διαγράψετε ένα κλειδωμένο iPhone χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή ή iTunes. Με αυτόν τον τρόπο, θα διαγράψει εντελώς τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασης οθόνης και του Apple ID.
Για να διαγράψετε το iPhone στην οθόνη κλειδώματος, βεβαιωθείτε ότι:
● Το iPhone σας εκτελεί iOS 15.2 ή iPadOS 15.2 ή νεότερη έκδοση.
● Το Apple ID και ο κωδικός πρόσβασής σας που χρησιμοποιήσατε για τη ρύθμιση της συσκευής σας.
● Η συσκευή σας πρέπει να συνδεθεί σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή W-Fi.
Δείτε πώς να το κάνετε:

Βήμα 1. Στην οθόνη του iPhone σας, συνεχίστε να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης πολλές φορές μέχρι να δείτε την επιλογή Διαγραφή iPhone.



Βήμα 2. Πατήστε στο κουμπί Διαγραφή iPhone στην κάτω δεξιά γωνία.



Βήμα 3. Θα δείτε "Έξοδος από το Apple ID", εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID για να διαγράψετε το iPhone και να το αφαιρέσετε από τον λογαριασμό σας.


Βήμα 4. Τώρα μπορείτε να επαναφέρετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης ή αναγνωριστικό προσώπου στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης: Πως να αναβαθμίσετε τα AirPods στην τελευταία έκδοση λογισμικού