Αποστολή μηνύματος με...αόρατο μελάνι

Αποστολή μηνύματος με...αόρατο μελάνι
ired.gr

Αποστολή μηνύματος με...αόρατο μελάνι

Έχει συζητηθεί εδώ και αρκετό καιρό και επομένως σίγουρα σχεδόν όλοι οι χρήστες θα γνωρίζουν ότι με το iOS η Apple έχει εφαρμόσει μια χιονοστιβάδα νέων λειτουργιών στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τα smartphone της. Αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν όλοι πώς να τα χρησιμοποιούν. Γι ‘αυτό σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα εξηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις νέες λειτουργίες, δηλαδή αυτή που σας επιτρέπει να στείλετε ένα μήνυμα σε αόρατο μελάνι (ή μάλλον “μαγικό μελάνι”).

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησε η νέα ενημέρωση iOS 16.3.1| Δείτε αν πρέπει να την εγκαταστήσετε

Πώς να στείλετε ειδικό κείμενο στα μηνύματα iOS
Στην πραγματικότητα η αποστολή ειδικού κειμένου στο iOS είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε μόνο αυτά τα βήματα:
1. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να εισαγάγουμε το κείμενο που θέλουμε να στείλουμε με έναν ειδικό τρόπο. Όταν αρχίσουμε να γράφουμε το βέλος θα εμφανιστεί στα δεξιά του πλαισίου.

2. Σε ένα iPhone πατάμε το βέλος παρατεταμένα , το οποίο θα εισάγει τις επιλογές για την αποστολή του κειμένου με έναν ειδικό τρόπο.

3. Τώρα επιλέγουμε πώς θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα, από όπου μπορούμε να επιλέξουμε "Αόρατο μελάνι" (Invisible Ink) για να στείλουμε το κείμενο όπως λέει ο τίτλος αυτής της ανάρτησης.

   

4. Το τελευταίο βήμα δεν εξαρτάται πλέον από εμάς, αλλά από το ποιος λαμβάνει το μήνυμα: για να μπορέσετε να διαβάσετε τι είναι κάτω από το αόρατο μελάνι, πρέπει να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από τη φούσκα.

Διαβάστε επίσης:O Tim Cook αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα μεγάλο μυστικό των καμερών που χρησιμοποιούν τα iPhone

Στο site μας: https://www.ired.gr/blog.html

Δείτε τα και σε βίντεο στο:
instagram
Facebook :
tiktok