Κίνηση ματ από το iPhone στο iMessage

Κίνηση ματ από το iPhone στο iMessage
ired.gr

Κίνηση ματ από το iPhone στο iMessage

Η δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας αυτής της εβδομάδας είναι το παιχνίδι σκακιού iMessage για πολλούς παίκτες Ματ!.

Διαβάστε επίσης: Νέες φήμες για το iPhone 15 αναφέρουν πως θα εχει μια σημαντική βελτίωση που προέρχεται από την Samsung

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
Αυτή η εφαρμογή δεν μοιάζει με το μεγαλύτερο μέρος της πρόσφατης εφαρμογής iTunesτης εβδομάδας. Λειτουργεί μόνο στο iMessage στο iPhone και το iPad το οποίο βρήκα αρχικά λίγο παράξενο. Και οι δύο παίκτες πρέπει να τρέχουν το iOS 10 για να παίξουν εναντίον του άλλου, ωστόσο, πέρα από αυτό, το παιχνίδι είναι βασικό σκάκι. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα φόντου του πίνακα, αλλά αυτό είναι περίπου αυτό.

Δεδομένου ότι αυτό τρέχει στο iMessage, μπορείτε να πάρετε το παιχνίδι στις κινητές συσκευές σας. Δεν μπορείτε, ωστόσο, να το παίξετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να δείτε το διοικητικό συμβούλιο στην επιφάνεια εργασίας σας για να σχεδιάσετε την επόμενη κίνηση.



ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PLAY
Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια εφαρμογή iMessage, μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια. Μου πήρε λίγο χρόνο να το καταλάβω.
Πρώτον, θα πρέπει να επιλέξετε ένα άτομο για να παίξετε. Θα χρειαστεί να εκτελούν το iOS 10 και να κάνουν λήψη της εφαρμογής. Στα αριστερά του παραθύρου iMessage, θα δείτε το εικονίδιο Εφαρμογές. Αυτός είναι αυτός με τον Α σε αυτό.
Εάν δεν το έχετε Αυτόματη προσθήκη εφαρμογών θα πρέπει να πάτε στο Κατάστημα εικονίδιο με το + σε αυτό. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο Διαχειρίζονται και να αλλάξετε το Checkmate!

Διαβάστε επίσης:Meta Verified| Επί πληρωμή πλέον η πιστοποίηση λογαριασμού σε Facebook και Instagram

Στο site μας: https://www.ired.gr/blog.html

Δείτε τα και σε βίντεο στο:
Instagram
Facebook :
tiktok