Η νέα αναβάθμιση WatchOS 9.4 μόλις έφτασε και φέρνει νέες βελτιώσεις και δυνατότητες για τους χρήστες των Apple Watch!

Η νέα αναβάθμιση WatchOS 9.4 μόλις έφτασε και φέρνει νέες βελτιώσεις και δυνατότητες για τους χρήστες των Apple Watch!
ired.gr

Η νέα αναβάθμιση WatchOS 9.4 φέρνει νέες βελτιώσεις και δυνατότητες για τους χρήστες των Apple Watch!

Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση
1. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone.
2. Αγγίξτε «Ρολόι μου», μεταβείτε στα «Γενικά» > «Ενημέρωση λογισμικού» και, αν διατίθεται ενημέρωση, αγγίξτε «Λήψη και εγκατάσταση».
Μπορείτε επίσης να ανοίξετε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις» στο Apple Watch και μετά να μεταβείτε στα «Γενικά» > «Ενημέρωση λογισμικού».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αντιγραφή του Apple Watch Ultra που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Νέες βελτιώσεις και δυνατότητες
Η Apple κυκλοφόρησε το νέο WatchOS 9.4 στις 27/03/23, φέρνοντας λειτουργίες παρακολούθησης κύκλου και κολπικής μαρμαρυγής σε περισσότερους χρήστες του Apple Watch και διόρθωσε ένα μικρό σφάλμα που προέκυπτε με τον συναγερμό.
Η ενημέρωση είναι διάθεσιμη για εγκατάσταση στα μοντέλα Series 4 ή μεταγενέστερα, SE και Ultra, φέρνοντας το AFib History, το οποίο ανιχνεύει την κολπική μαρμαρυγή (ακανόνιστες καρδιακές παλμούς), σε περισσότερες χώρες, συγκεκριμένα στην Κολομβία, τη Μαλαισία, τη Μολδαβία, την Ταυλάνδη και την Ουκρανία. Το Cycle Tracking, το οποίο παρακολουθεί τους εμμηνορροϊκούς κύκλους, επεκτείνεται επίσης στη Μολδαβία και την Ουκρανία.
Οι συναγερμοί αφύπνισης στο ρολόι δεν θα μπορούν πλέον να μπαίνουν σε λειτουργία σίγασης με τη χειρονομία "κάλυψη για σίγαση", η οποία σύμφωνα με την Apple θα βοηθήσει στην αποφυγή τυχαίων ακυρώσεων συναγερμών κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Η πρόσφατη αυτή ενημέρωση, είναι η τέταρτη σημαντική που έρχεται στο WatchOS 9. Έφερε οπτικές βελτιώσεις για να μιμηθεί και να πλησιάσει την εμπειρία του iPhone. Έδωσε επίσης στους χρήστες του νέους τρόπους παρακολούθησης του ύπνου τους με τα Sleep Stages , έφερε μια λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βελτίωσε σημαντικά την τηλεμετρία για τους δρομείς .
Η συνεχής ανάπτυξη του WatchOS από την Apple βοήθησε τη σειρά Apple Watch να κυριαρχήσει στην αγορά smartwatch . Δεδομένου του πόσο οικείο είναι το Apple Watch για τους χρήστες, οι αναλυτές λένε ότι είναι το πιο «εθιστικό» προϊόν στον κόσμο της Apple , καθιστώντας δύσκολο για τους χρήστες να μεταβούν σε άλλες πλατφόρμες όπως το Fitbit ή το Wear OS του Android.

Διαβάστε επίσης: Apple Support: Η υποστήριξη της Apple γίνεται διαθέσιμη και την Ελλάδα

Στο site μας: https://www.ired.gr/blog.html

Δείτε τα και σε βιντεο στο:
Instagram :
https://www.instagram.com/reel/CqCzW1VIeLl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Facebook :
Tiktok: https://vm.tiktok.com/ZMY442SU4/