Meta Verified| Επί πληρωμή πλέον η πιστοποίηση λογαριασμού σε Facebook και Instagram

Meta Verified| Επί πληρωμή πλέον η πιστοποίηση λογαριασμού σε Facebook και Instagram
ired.gr

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε τα νέα σχέδια της εταιρείας σχετικά με την υπηρεσία Meta Verified. Συγκεκριμένα το Meta Verifiedμέσω του Meta Verified οι χρήστες θα μπορούν να επαληθεύσουν την γνησιότητα του λογαριασμού τους και να αποκτήσουν το γνωστό μπλε ταμπελάκι στο προφιλ τους. 

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι δύο νέες λειτουργίες που μετατρέπουν το Viber σε superapp

Η συνδρομητική υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αρχικά μόνο για ατομικά προφίλ και όχι για προφίλ εταιρειών και διατίθεται σε δύο διαφορετικά πλάνα:

  • Tο πρώτο πλάνο κοστίζει 11.99$ / μήνα  και περιλαμβάνει το σήμα Verified για Web, δηλαδή οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν το σήμα στο προφίλ σας εφόσον έχουν συνδεθεί μέσω προγράμματος περιήγησης. 
  • Το δεύτερο πλάνο κοστίζει 14.99$ / μήνα και περιλαμβάνει το σήμα Verified για συσκευές mobile, δηλαδή θα είναι ορατό μόνο στους χρήστες που έχουν συνδεθεί μέσω κινητής συσκευής iOS ή Android.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από αυτή την εβδομάδα στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία ενώ, σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.  Με την αγορά της υπηρεσίας περιλαμβάνεται: 

  • Το σήμα επαληθευμένου λογαριασμού, που επιβεβαιώνει ότι είστε πραγματικά εσείς και ο λογαριασμός έχει επικυρωθεί μέσω της επίσημης ταυτοτητας σας. 
  • Προστασία από την πλαστοπροσωπία, από άτομα που μπορεί να πάρουν φωτογραφίες σας και να σας υποδύονται 
  • Εξυπηρέτηση από εκπρόσωπο της Meta για την αντιμετώπιση προβλημάτων του λογαριασμού σας
  • Αυξημένη ορατότητα, εμφάνιση στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης, στα σχόλια και στις προτάσεις φιλίας

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, πολλαπλασιάζονται συνεχώς καθώς και άλλες εφαρμογές όπως το Snapchat, το Telegram και το Twitter έχουν ξεκινήσει ήδη να προσφέρουν συνδρομές με στόχο την δημιουργία νέων πηγών εσόδων.  

Διαβάστε επίσης: Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε παλαιότερα Android και iPhone από 31 Δεκεμβρίου