Χομπίστας δημιούργησε iPhone με υποστήριξη Lightning και USB-C ταυτόχρονα

Χομπίστας δημιούργησε iPhone με υποστήριξη Lightning και USB-C ταυτόχρονα
ired.gr

Ενώ πολλοί χρήστες iPhone περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη συσκευή της Apple η οποία θα διαθέτει για πρώτη φορά θύρα USB Type-C, ένας ανυπόμονος μηχανικός μετέτρεψε το iPhone 12 Mini του σε smartphone διπλής θύρας, δημιουργώντας στη συσκευή μία δεύτερη θύρα USB Type-C εκτός από Lightning.

Διαβάστε επίσης: Νέος ανταγωνιστής των MacBook| Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Book3 Ultra 

Ενώ εχουμε δει στο παρελθόν πολλούς που ανεβάζουν βίντεο στο YouTube που αντικαθιστούν τη θύρα Lightning με μία USB Type-C, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να έχει και τις δύο θύρες εγκατεστημένες σε ένα iPhone. Στο βίντεο βλέπουμε πως και οι δύο θύρες λειτουργούν άψογα και δείχνει επίσης όλη την διαδικασία που χρειάστηκε για να γίνει η συγκεκριμένη τροποποίηση. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple ετοιμάζει τα οικονομικότερα AirPods Lite

Αν είστε χρήστης iPhone σίγουρα είστε εξοικειωμένοι με το σενάριο όπου επισκέπτεστε φίλους ή συγγενείς και θέλετε να φορτίσετε το κινητό σας αλλά σας προσφέρουν όλων των ειδών καλώδια εκτός από lightning. Αυτό το σενάριο θα είναι σύντομα παρελθόν καθώς το iPhone 15 θα διαθέτει θύρα USB Type-C. Ενώ η Apple προσπάθησε να διατηρήσει την υποδοχή Lightning για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η νέα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαιτεί όλα τα smartphone να διαθέτουν κοινή θύρα φόρτισης. Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πως περίπου θα μοιάζει το iPhone του μέλλοντος (χωρίς την υποστήριξη Lightning φυσικά).

Διαβάστε επίσης: Νέες φήμες για το iPhone 15 αναφέρουν πως θα εχει μια σημαντική βελτίωση που προέρχεται από την Samsung