Windows 11| H Microsoft ξεκινάει μαζικές αυτόματες αναβαθμίσεις

Windows 11| H Microsoft ξεκινάει μαζικές αυτόματες αναβαθμίσεις
ired.gr

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι χρήστες που εκτελούν την αρχική έκδοση των Windows 11, γνωστή ως 21H2, θα αναβαθμιστούν αυτόματα στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11 γνωστή ως 22H2 ή αλλιώς «2022 Update». Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: 

"Σήμερα αρχίζουμε να ενημερώνουμε αυτόματα καταναλωτικές και μη διαχειριζόμενες επαγγελματικές συσκευές με Windows 11, έκδοση 21H2 Home και Pro εκδόσεις σε Windows 11, έκδοση 22H2. Από τα Windows 10, βοηθάμε τους χρήστες των Windows να παραμένουν ενημερωμένοι και ασφαλείς με υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows μέσω αυτόματων ενημερώσεων. Χρησιμοποιούμε την ίδια προσέγγιση για τα Windows 11 για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε προστατευμένοι και παραγωγικοί.

Διαβάστε επίσης: To iOS 16.3 είναι διαθέσιμο για εγκατάσταση| Δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η αυτόματη ενημέρωση των Windows 11, έκδοση 22H2 θα γίνει σταδιακά ξεκινώντας από εκείνες τις συσκευές που χρησιμοποιούν την έκδοση 21H2 για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα"

Η εταιρεία ανέφερε περαιτέρω ότι εάν οι χρήστες θέλουν να εγκαταστήσουν χειροκίνητα την αναβάθμιση 22Η2, θα πρέπει στη συνέχεια να ανοίξουν τις ρυθμίσεις του Windows Update και να επιλέξουν Έλεγχος για ενημερώσεις, εάν η συσκευή των χρηστών είναι έτοιμη, θα δουν την επιλογή Λήψη και εγκατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι δύο νέες λειτουργίες που μετατρέπουν το Viber σε superapp