Invisible Shield| H «αόρατη» ασπίδα οθόνης για την αγαπημένη σου συσκευή

Invisible Shield| H «αόρατη» ασπίδα οθόνης για την αγαπημένη σου συσκευή
ired.gr

Invisible Shield

Όλοι έχουμε ζήσει το αίσθημα πανικού όταν το τηλέφωνό μας γλιστράει από τα χέρια μας και πέφτει στο έδαφος. Νιώθουμε ένα σφίξιμο στο στομάχι μας, ακολουθούμενο από τεράστιο άγχος μέχρι να δούμε εάν το τηλέφωνό μας ακόμα λειτουργεί.Όμως η εμπειρία όλων λίγο-πολύ δείχνει ότι αν μια συσκευή έχει μια απότομη πτώση, χωρίς να διαθέτει προστασία, δύσκολα επιβιώνει...

Για αυτό το λόγο οι Μεμβράνες Προστασίας Invisible Shield από τη Zagg είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των αγαπημένων σου συσκευών!

Οι εξελιγμένες μεμβράνες νανοτεχνολογίας Invisible Shield έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απόλυτη προστασία σε κάθε είδους οθόνη αφού κόβονται και προσαρμόζονται «αγκαλιάζοντας» οποιαδήποτε συσκευή έχει οθόνη (κινητά, tablet, handheld συσκευές όπως Nintendo Switch, κλασσικά ρολόγια χειρός, smartwatch) ανεξαρτήτως μεγέθους.

Προσφέρουν εξαιρετικά ανθεκτική κάλυψη για οποιοδήποτε μοντέλο, καινούργιο ή και παλιό. Με την τοποθέτηση , η οποία διαρκεί λίγα λεπτά, οι συσκευές άμεσα αποκτούν εντυπωσιακή αντοχή και προστασία υψηλού επιπέδου,  προσφέροντας εξαιρετική καθαρότητα, χωρίς να επηρεάζεται η χρήση της συσκευής (Ολίσθηση, On-Screen Fingerprint, Clarity).

Επιπλέον η νανοτεχνολογία μνήμης (Nano-Memory Technology™) των μεμβρανών Invisible Shield είναι εξαιρετικά ισχυρή, εξαιρετικά προστατευτική και, σε αντίθεση με το γυαλί, «αυτοθεραπεύεται» δηλαδή υπάρχει σχεδόν πλήρη αποκατάσταση της μεμβράνης (Self-Healing)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της κάθε μεμβράνης και να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

1Clear Protect

Η μεμβράνη Clear Protect εχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις επιφάνειες των αγαπημένων σας συσκευών σαν καινούργιες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαθέτει Self-Healing ιδιότητες  λόγω της νανοτεχνολογία μνήμης, υψηλή αντοχή στις πτώσεις και μεγάλη προστασία από γρατσουνιές, σημάδια και σκόνες. Η μεμβράνη Clear Protect παρέχει πλήρη ανταπόκριση στην οθόνη αφής, ενώ είναι τόσο λεπτή και διάφανη που είναι σαν να μην υπάρχει!

Καθώς η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, η Invisible Shield  λανσάρει μια νέα σειρά μεμβρανών, τις «+», που σας προσφέρουν αντιβακτηριδιακή & αντιμικροβιακή προστασία,  για να μένετε προστατευμένοι και να διατηρείτε τις συσκευές σας καθαρές παντού και πάντα!

 

2 Ultra Clear+

Η μεμβράνη Ultra Clear Plus+ είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μέγιστη προστασία από γρατσουνιές και σημάδια, ενώ διαθέτει μια επιπλέον επίστρωση προφέροντας αντιβακτηριδιακή & αντιμικροβιακή προστασία καθώς δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών στην οθόνη.

3 Ultra Privacy+

Με τη μεμβράνη Privacy+, λόγω της ειδικής προστατευτικής επίστρωσης που διαθέτει, έχετε τη δυνατότητα να προστατεύσετε την οθόνη της συσκευής σας από τα αδιάκριτα βλέμματα…. Η οθόνη εμφανίζεται σκοτεινή όταν παρατηρείται από πλευρικές γωνίες, αλλά απόλυτα ευκρινής και καθαρή όταν την βλέπετε εσείς!

4 Ultra VisionGuard+

Τα τελευταία χρόνια, ο  χρόνος χρήσης των οθονών εχει αυξηθεί δραματικά! Γιατροί επισημαίνουν ότι τα μεγάλα χρονικά διαστήματα μπροστά από μια οθόνη προκαλούν κούραση, ξηροφθαλμία, πονοκεφάλους ,θολή όραση, ακόμα και διαταραχές στον ύπνο, μειωμένη συγκέντρωση και παραγωγικότητα! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί όλες οι ψηφιακές συσκευές εκπέμπουν υψηλής ενέργειας μπλε φως! Tο μπλε φως (επίσης γνωστό ως ορατό φως υψηλής ενέργειας- HEV), είναι ένα χρώμα του ορατού φάσματος φωτός, το οποίο όμως τα ανθρώπινα μάτια δεν μπορούν να φιλτράρουν αποτελεσματικά! 

Η μεμβράνη Ultra VisionGuard+, διαθέτει ένα προστατευτικό στρώμα τεχνολογίας Eyesafe®, το οποίο φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως, διατηρώντας παράλληλα την ανώτερη χρωματική απόδοση της οθόνης!

5 Ultra Matte

Η μεμβράνη Ultra Matte μειώνει την αντανάκλαση από το ηλιακό φως και από άλλες πηγές φωτός, ενώ προσφέρει premium ματ αποτέλεσμα. Η δομή της ματ μεμβράνης διατηρεί το πραγματικό χρώμα προβολής της οθόνης ενώ ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει εξαιρετική απόκριση στην αφή και κρύβει τις δαχτυλιές, διατηρώντας την οθόνη της συσκευής σας σαν καινούργια.

Ήρθε λοιπόν η ώρα πείτε αντίο στην ανησυχία, και να χαλαρώστε γνωρίζοντας ότι η συσκευή σας προστατεύεται! Ζήτησε τη μεμβράνη Invisible Shield που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες σε ένα κατάστημα ired και εμείς θα φροντίσουμε  η συσκευή  σου να παραμείνει σαν καινούργια!