Χρήστες του iOS 16 αναφέρουν πληθώρα σφαλμάτων μήνες μετα την κυκλοφορία του λογισμικού

Χρήστες του iOS 16 αναφέρουν πληθώρα σφαλμάτων μήνες μετα την κυκλοφορία του λογισμικού
ired.gr

Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του iOS16 οι χρήστες iPhone αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν μία πληθώρα σφαλμάτων που αφορούν προβλήματα όπως την αργή ανάδυση του παραθύρου του πληκτρολογίου, τυχαία επανεκκίνηση, κολλήματα της οθόνης, της κάμερας και πολλά άλλα. 

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16 επίσημα τον Σεπτέμβριο και από τότε κυκλοφόρησαν αρκετές ενημερώσεις επιδιόρθωσης προβλημάτων και ασφαλείας. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση iOS 16.2, κυκλοφόρηση στις 13 Δεκεμβρίου. Το iOS 16.2 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά όπως την εφαρμογή Freeform, νέες επιλογές οθόνης Always-On για τα iPhone 14 Pro, νέα widget για την οθόνη κλειδώματος, υποστήριξη 5G για την Ινδία και άλλα. Σε συνδυασμό με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά η πρόσφατη ενημέρωση έφερε επίσης επιδιορθώσεις σφαλμάτων. 

Σε διάφορες πλατφόρμες όπως, το Twitter, το Reddit, το Apple Support και άλλα σχετικά forum, οι χρήστες iPhone ισχυρίζονται ότι η πρόσφατη ενημέρωση του iOS 16 διαθέτει ασυνήθιστα υψηλό αριθμό προβλημάτων και χαμηλή επίδοση συστήματος. Συγκεκριμένα μερικά από τα προβλήματα που αναφέρουν περιλαμβάνουν, προβλήματα στην αναζήτηση Spotlight, προβλήματα στις λειτουργίες συγκέντρωσης, στο Apple Music, στα αξεσουάρ του HomeKit και στο CarPlay.

Διαβάστε επίσης: iOS 16| Πως να αφαιρέσετε την μπάρα αναζήτησης από την οθόνη αφετηρίας του iPhone

Τα συγκεκριμένα προβλήματα δεν περιορίζονται σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο iPhone αλλά σε όλες τις συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί σε iOS 16.2  ακόμη και στα πιο πρόσφατα iPhone 14. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα προβλήματα η Apple πιθανόν να κυκλοφορήσει σύντομα την νέα έκδοση iOS 16.2.1 για την επιδιόρθωση σφαλμάτων και στην συνέχεια το iOS 16.3 το οποίο είναι διαθέσιμο προστοπαρόν μόνο σε beta έκδοση για δοκιμές. 

Διαβάστε επίσης: iOS 16.2| Αυτά είναι όλα τα νέα χαρακτηριστικά