Η Apple ετοιμάζει τα οικονομικότερα AirPods Lite

Η Apple ετοιμάζει τα οικονομικότερα AirPods Lite
ired.gr

Παρόλο που τα AirPods της Apple αν είναι αρκετά δημοφιλή, η τιμή τους δεν είναι και πολύ προσιτή σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές ακουστικών στο εμπόριο.

Διαβάστε επίσης: Redmi Watch 3 & Band 2| H Redmi ανακοίνωσε τα δύο νέα της Smartwatch

Σύμφωνα με πολλούς από τους αναλυτές της Apple η εταιρεία πιθανόν ετοιμάζει μία “Lite” έκδοση των AirPods ειδικά σχεδιασμένη για όσους προτιμούν τις φθηνότερες επιλογές ασύρματων ακουστικών. 

Σε μία δημοσίευση του, ο αναλυτής Jeff Pu  της Haitong Intl Tech Research ισχυρίζεται ότι η Apple εργάζεται στην κατασκευή νέων ακουστικών χαμηλότερης τιμής  με την ονομασία “AirPods Lite”.   Προστοπαρόν δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητες που θα έχουν τα AirPods Lite ή πόσο θα κοστίζουν όταν κυκλοφορήσουν, όμως η τιμή τους ενδέχεται να είναι αρκετά πιο προσιτή από τα προηγούμενα μοντέλα ακουστικών της εταιρείας, καθώς σκοπεύει να ανταγωνιστεί τις εταιρείες που διαθέτουν πιο budget friendly επιλογές. Όπως επισήμανε το 9to5Mac, το 2023 η Apple θα μπορούσε επίσης να μειώσει περισσότερο την τιμή των AirPods δεύτερης γενιάς. 

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Ultra| Τα νέα πιο ανθεκτικά ρολόγια της Apple για extreme δραστηριότητες!

Στην δημοσίευση του ο Jeff Pu προβλέπει επίσης, πτώση της ζήτησης των AirPods για το 2023, καθώς οι πωλήσεις ενδέχεται να μειωθούν από τις  73 εκατομμύρια μονάδες που ήταν το 2022 στις 63 εκατομμύρια. Οι λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να πραγματοποιηθεί αυτή η πτώση είναι ότι η Apple δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλα νέα μοντέλα ακουστικών το 2023.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αντιγραφή του Apple Watch Ultra που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ