CES 2023| H LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία νέα τεχνολογία καμερών για smartphone

CES 2023| H LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία νέα τεχνολογία καμερών για smartphone
ired.gr

H LG μπορεί να μην κατασκευάζει πλέον smartphone αλλά εξακολουθεί να κατασκευάζει κάποια από τα εξαρτήματα τους . Κατά την διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας CES 2023 που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 εώς τις 8 Ιανουαρίου, η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει μια νέα μονάδα κάμερας Optical Telephoto Zoom. Η νέα αυτή μονάδα δίνει την δυνατότητα στις κάμερες των smartphone να διατηρούν πλήρη ποιότητα εικόνας σε όλο το εύρος ζουμ.

Διαβάστε επίσης: Το iPhone 14 Pro Max έχει την καλύτερη οθόνη στον κόσμο σύμφωνα με την DisplayMate| Δείτε γιατί

Συγκεκριμένα η Optical Zoom Camera της LG θα διαθέτει κινητά εξαρτήματα παρόμοια με αυτά που έχουν οι φακοί ζουμ στις κάμερες DSLR. Ο αισθητήρας θα διατηρεί την πλήρη ανάλυση σε όλο το εύρος ζουμ 4-9x, παρέχοντας περισσότερες λεπτομέρειες στις λήψης τηλεφακού. Η LG έκανε επίσης το εξάρτημα πιο μικρό και λεπτό σε σχέση με αυτά που υπάρχουν αυτή την στιγμή στα smartphone, έτσι ώστε να βοηθήσει τους κατασκευαστές να μειώσουν το μέγεθος εξόγκωματος της κάμερας στο πίσω μέρος των συσκευών. 

Διαβάστε επίσης: iPhone| Μερικά απλά κόλπα για να βελτιώσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας

Η LG Innotek ανέφερε επίσης πως συνεργάζεται με την Qualcomm για την γρήγορη ενσωμάτωση της τεχνολογίας με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2. Δεν έχει αποκαλυφθεί καμία συγκεκριμένη μάρκα η μοντέλο που θα διαθέτει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή όμως ενδεχομένως να  χρησιμοποιηθεί στο επόμενο κύμα των κορυφαίων ναυαρχίδων Android συσκευών. Η Apple είναι επίσης πελάτης της LG Innotek και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη μονάδα ζουμ στην σειρά iPhone 15 του επόμενο έτους. 

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα flagship smartphones του 2022