Τα ired διαθέτουν την πιστοποίηση Apple Independent Repair Provider

Τα ired διαθέτουν την πιστοποίηση Apple Independent Repair Provider
ired.gr

Στα εργαστήρια ired δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των επισκευών από το 2010, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επισκευάσει επιτυχημένα πάνω από 1.000.000 μηχανήματα. Πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχουμε καταξιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών, θέτοντας την επισκευή των συσκευών τους πάνω από όλα, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας. 

Με το πρόγραμμα Apple Independent Repair Provider μας επιτρέπεται να εφαρμόσουμε την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας σε επισκευές iPhone με εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Αυτό σημαίνει ότι στα εργαστήρια μας προσφέρουμε: 

Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Apple

Διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά Apple και πραγματοποιούμε πιστοποιημένη επισκευή, διεξάγοντας όλους τους επίσημους διαγνωστικούς ελέγχους τόσο πριν όσο και μετά την επισκευή ώστε να επαναφέρουμε την συσκευή σας στην καλύτερη κατάσταση. 

Γρήγορη εξυπηρέτηση 

Επειδή είμαστε ανεξάρτητος πάροχος επισκευών Apple, μπορούμε να ξεκινήσουμε την επισκευή της συσκευής σας άμεσα.

Εγγύηση

Στα ired θέλουμε να είστε σίγουροι για την επισκευή σας. Για αυτό τα γνήσια και συμβατά ανταλλακτικά της Apple συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Πιστοποιημένοι τεχνικοί της Apple

Αυτό σημαίνει ότι για την κάθε επισκευή συσκευής της Apple με γνήσια ανταλλακτικά ορίζονται ειδικά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από την Apple τεχνικοί, οι οποίοι ολοκληρώνουν την επισκευή σας, σύμφωνα με τις επίσημες κατευθυντήριες οδηγίες, ώστε η επισκευή να πληροί τις απαιτήσεις ποιότητας της Apple.

*Η εκπτωτική πολιτική των ired δεν εφαρμόζεται σε αυτές τις επισκευές.