Apple Music Replay 2022| Ανανεωμένο & με "Highlight Reel"

Apple Music Replay 2022| Ανανεωμένο &  με "Highlight Reel"
ired.gr

Όπως κάθε χρόνο το Apple Music διαθέτει μία λίστα αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας τραγούδια της χρονιάς. Η Apple φέτος προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία του Replay στους χρήστες, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω browser και έχει μορφή highlight reel με βάση το ιστορικό ακρόασης σας το οποίο μοιάζει με story και μπορείτε να το κοινοποιήσετε στους φίλους σας χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να δείτε το δικό σας πατώντας στον σύνδεσμο replay.music.apple.com.

Διαβάστε επίσης: iOS 16| Όλες οι αλλαγές στο Apple Music

Στο highlight reel παρουσιάζεται μία σειρά από γραφικά σε στυλ “stories” τα οποία εμφανίζουν τα μουσικά στιγμιότυπα με βάση το έτος και το ιστορικό ακρόασης σας. Στο παρασκήνιο του κάθε story αναπαράγεται και σχετική μουσική. Το Highlight Reel είναι ορατό και σε πρόγραμμα περιήγησης μέσω υπολογιστή αλλά φαίνεται πως είναι κυρίως σχεδιασμένο για οθόνες κινητών συσκευών. 

Διαβάστε επίσης: Tips & Tricks για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες των AirPods στο έπακρο

Μετά το Highlight Reel, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κύλιση προς τα κάτω στην ιστοσελίδα για να δουν επιλεγμένες ενότητες με πιο αναλυτικές αναλύσεις των κορυφαίων άλμπουμ και λιστών αναπαραγωγής του έτους. Οι χρήστες μπορούν επίσης, να προσθέσουν τη λίστα αναπαραγωγής Apple Music Replay 2022 στην εφαρμογή Μουσικής από το κάτω μέρος της σελίδας.

Διαβάστε επίσης: iOS 16| Κρυφά χαρακτηριστικά

Η νέα αλλαγή θυμίζει αρκετά το Spotify Wrapped, όμως το Apple Music Replay είναι διαθέσιμο μόνο μέσω προγράμματος περιήγησης. Στην εφαρμογή Apple Music, μπορείτε να δείτε μόνο την λίστα αναπαραγωγής με τα κορυφαία τραγούδια του έτους, ταξινομημένα ξεκινόντας από αυτά που παίχτηκαν τις περισσότερες φορές, εφόσον βέβαια έχει προστεθεί μέσω της ιστοσελίδας Replay. 

Διαβάστε επίσης: FreeBuds 3: Μία καλή αντιγραφή των AirPods τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei