Πως να προσθέσετε τα AirPods στην εφαρμογή της Eύρεσης

Πως να προσθέσετε τα AirPods στην εφαρμογή της Eύρεσης
ired.gr

Με την προσθήκη των AirPods στην εφαρμογή Εύρεσης θα μπορείτε να τα εντοπίσετε χρησιμοποιώντας μία άλλη συσκευή. Για να μπορεί να καθοριστεί η θέση των AirPods που χάσατε θα πρέπει να ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα.

Διαβάστε επίσης: iOS 16| Πολλοί χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα με την κατανάλωση μπαταρίας

Αρχικά βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο iCloud λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το Apple ID σας για να ενεργοποιήσετε την Εύρεση. 

#Βήμα 1

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε στο όνομα σας

#Βήμα 2

Πατήστε στην επιλογή Εύρεση και ενεργοποιήστε την Εύρεση iPhone. 

#Βήμα 3 

Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε τις συσκευές σας ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένες ή αποσυνδεδεμένες, ελέγξτε ότι η Κοινοποίηση Τοποθεσίας είναι ενεργοποιημένη.

Διαβάστε επίσης: iOS 16| Πως να αφαιρέσετε την μπάρα αναζήτησης από την οθόνη αφετηρίας του iPhone

Ενεργοποίηση Εύρεσης στα AirPods

#Βήμα 1 

Ανοίξτε την εφαρμογή των Ρυθμίσεων και στην συνέχεια επιλέξτε Bluetooth 

#Βήμα 2

Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Bluetooth είναι ενεργοποιημένη και στην συνέχεια συνδέστε τα AirPods στο iPhone σας

#Βήμα 3

Τα AirPods σας θα πρέπει να εμφανίζονται τώρα στην λίστα των συσκευών Bluetooth. Πατήστε στις πληροφορίες (i) δ΄πλα από το όνομα της συσκευής σας. 

#Βήμα 4

Εφόσον μεταβείτε στις επιλογές των AirPods ενδέχεται να δείτε την επιλογή Εμφάνιση στην Εύρεση. Αυτό σημαίνει ότι τα AirPods σας έχουν λάβει αυτόματα τις ρυθμίσεις της Ευρέσεως. Πατήστε την επιλογή Εμφάνιση στην Εύρεση για να επιβεβαιώσετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα AirPods σας.

Διαβάστε επίσης: iOS 16| Πώς να εξατομικεύσετε την οθόνη κλειδώματος

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες.

  • Όλα τα μοντέλα AirPods, συμπεριλαμβανομένων των AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro, AirPods Pro 2 και AirPods Max, υποστηρίζονται από την Εύρεση. 

  • Εάν διαθέτετε τα AirPods Pro (2ης γενιάς), μπορείτε να δείτε τη θέση καθενός από τα AirPods σας και τη θήκη φόρτισης στον χάρτη. Για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα, εάν τα AirPods σας είναι διαχωρισμένα βλέπετε μόνο μία τοποθεσία κάθε φορά.

  • Εάν τα AirPods σας είναι αποσυνδεδεμένα η εφαρμογή της Εύρεσης σας δείχνει την τελευταία τοποθεσία που είχαν συνδεθεί.

  • Για τα μοντέλα AirPods (3ης γενιάς), AirPods Pro ή AirPods Max, μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε την τοποθεσία τους μέσω της εφαρμογής Εύρεσης για έως και 24 ώρες. Εφόσον περάσουν 24 ώρες από την τελευταία σύνδεση η εφαρμογή εύρεσης εμφανίζει την τελευταία τοποθεσία όπου ήταν ορατή η συσκευή. 

  • Εκτός από το iPhone μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Εύρεσης από iPad, iPod Touch, MacOS και από το iCloud.com.

Διαβάστε επίσης: iOS 16| Κρυφά χαρακτηριστικά