Η εφαρμογή που αντιγράφει το Dynamic Island είναι ήδη διαθέσιμη στο Play Store

Η εφαρμογή που αντιγράφει το Dynamic Island είναι ήδη διαθέσιμη στο Play Store
ired.gr

Η εφαρμογή DynamicSpot η οποία αντιγράφει το Dynamic Island της Apple είναι ήδη διαθέσιμη στο  PlayStore για εγκατάσταση στις Android συσκευές.

Διαβάστε επίσης: Far Out Event| Αυτά είναι τα νέα iPhone 14 Pro!

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή δωρεάν και τους επιτρέπει να προσαρμόσουν την θέση και το μέγεθος του Dynamic Island ανάλογα με το μέγεθος και την θέση του notch της συσκευής τους. Παρόλα αυτά αν επιθυμείτε πιο προχωρημένες ρυθμίσεις όπως η εμφάνιση του Dynamic Island στην οθόνη κλειδώματος ή το πάτημα εικονιδίων για άνοιγμα εφαρμογών, θα χρειαστεί να πληρώσετε το ποσό των 4,99 δολαρίων. 

Όπως κάθε εφαρμογή που είναι διαθέσιμη με πρώιμη πρόσβαση μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια λειτουργικά προβλήματα. Προστοπαρόν το DynamicSpot μπορεί να θεωρηθεί μια ωραία αισθητική προσθήκη στις συσκευές Android, όμως του λείπει ένα μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας του Dynamic Island της Apple. To DynamicSpot είναι ένα έργο σε εξέλιξη, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί μία εντυπωσιακή ανεξάρτητη εφαρμογή και είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος, με τον οποίο να αλλάξετε το στυλ που παραδίδονται οι ειδοποιήσεις σας στη συσκευή σας Android.

Διαβάστε επίσης: iPhone 14| Οι τιμές και η κυκλοφορία στην Ελλάδα