Apple Watch Ultra| Τα νέα πιο ανθεκτικά ρολόγια της Apple για extreme δραστηριότητες!

Apple Watch Ultra| Τα νέα πιο ανθεκτικά ρολόγια της Apple για extreme δραστηριότητες!
ired.gr

H έκπληξη του φετινού event της Apple ήταν το νέο Apple Watch Ultra, ένα νέο ανθεκτικό ρολόι σχεδιασμένο ειδικά για όσους απολαμβάνουν τις εξερευνήσεις, τις περιπέτειες και τα extreme sports.  Είναι το μεγαλύτερο Apple Watch που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής με οθόνη 49mm και κατασκευασμένο από τιτάνιο. 

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα εντυπωσιακά iPhone 14 και iPhone 14 Plus που παρουσίασε η Apple

H Apple σχεδίασε αυτή την πιο στιβαρη έκδοση Ultra για να έχει καλύτερη αντοχή ακόμη και στις πιο extreme δραστηριότητες. Διαθέτει ένα νέο μεγαλύτερο digital crown, το οποίο είναι πιο εύκολο να το χρησιμοποιήσετε ενώ φοράτε γάντια ή αν κάνετε κατάδυση.

Διαθέτει επίσης ένα καινούργιο πορτοκαλι action button το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για την εκκινηση οποιασδήποτε επιθυμητής λειτουργίας όταν το πατάτε.

Διαβάστε επίσης: Far out Event| Η Apple αποκάλυψε τα νέα Apple Watch Series 8 με αισθητήρα θερμοκρασίας και ανίχνευση σύγκρουσης

Η οθόνη εκτός από το μεγαλύτερο μέγεθος της έχει κάποια ακόμη επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στα υπόλοιπα Apple Watch. Είναι δύο φορές πιο φωτεινή από τα υπόλοιπα ρολόγια και έχει μία ειδική πρόσοψη ιδανική για νυχτερινή λειτουργία που αλλάζει το Watch Face κάνοντας το κόκκινο για καλύτερη προβολή στο σκοτάδι. 

To Apple Watch Ultra είναι εξοπλισμένο με τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα για βελτιωμένη ποιότητα ήχου σε φωνητικές κλήσεις κάτω από όλες τις συνθήκες. Για να επιτευχθεί η υψηλής ποιότητα κλήσεων ένας προσαρμοσμένος αλγόριθμος χρησιμοποιεί τα μικρόφωνα ώστε να συλλάβει την φωνή και στην συνέχεια μειώνει τους ήχους του περιβάλλοντος ώστε να παρέχει καθαρό και κατανοητό ήχο. 

Διαβάστε επίσης: Far Out Event| Αυτά είναι τα νέα iPhone 14 Pro!

Υπάρχουν επίσης τρία διαφορετικά λουράκια τα οποία διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους. Το Trail Loop το οποίο είναι κατασκευασμένο από ένα διακριτικό υφαντό υφασμα το οποίο είναι μαλακό και ευέλικτό για τέλεια και εύκολη εφαρμογή, το Alpine Loop το οποίο είναι ιδανικό για αναρριχήσεις και το Ocean Band ειδικά σχεδιασμένο για υδάτινες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την Apple έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως  και 36 ώρες σε κανονική χρήση ή εως και 60 ώρες στην λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

Το κόστος του Apple Watch Ultra στην Ελλάδα έχει οριστεί στα 1039 ευρώ και είναι διαθέσιμο μόνο σε μία έκδοση Cellular.

Διαβάστε επίσης: iPhone 14| Οι τιμές και η κυκλοφορία στην Ελλάδα